News

Ce spun localnicii din Turnu Măgurele că făcea criminalul care a omorât doi tineri: “Era un nenorocit”. Legătura dintre el şi victime

Localnicii din Turnu Măgurele, acolo unde a avut loc o crimă șocantă în noaptea de 24 spre 25 octombrie, spun despre suspect că era un infractor care fura din toate curțile.
26.10.2022 | 21:00
Ce spun localnicii din Turnu Magurele ca facea criminalul care a omorat doi tineri Era un nenorocit Legatura dintre el si victime
Localnicii din Turnu Măgurele, despre criminalul care a omorât doi tineri: “Era un nenorocit”. Sursa foto: observatornews.ro / explozivnews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La doar câteva zile după presupusa crimă și sinucidere de la Bragadiru, un alt eveniment dramatic a avut loc în județul Teleorman.

Localnicii din Turnu Măgurele, despre criminalul care a omorât doi tineri: “Era un nenorocit”

Doi tineri, un băiat de 18 ani și iubita lui, în vârstă de 16 ani, au fost uciși de un bărbat de 24 de ani din Roșiorii de Vede.

ADVERTISEMENT

După comiterea faptelor, ucigașul a cărat trupurile cu propria mașină și le-a abandonat într-o casă părăsită din Drăgănești de Vede.

Între timp, încep să apară informații despre principalul suspect al crimei. Se pare că individul de 24 de ani era recidivist în privința încălcării legii.

ADVERTISEMENT

Localnicii îl descriu ca fiind un om extrem de problematic, care ar fi avut și furturi la activ: ”Era un nenorocit, a furat pe aici de prin toate curțile”, spune un bărbat din Turnu Măgurele, conform ȘtirileProTv.

Care era legătura dintre criminal şi victime

Se pare că probleme cu legea ar fi avut și tânărul de 18 ani pe care acest bărbat l-a ucis.

Unul din furturi de care vorbea localnicul din Turnu Măgurele ar fi fost comis de criminal și de victima sa. Cei doi erau cercetați sub control judiciar pentru această faptă.

ADVERTISEMENT

Care ar fi motivul crimei

În acest moment, procurorii merg pe mai multe variante în ceea ce priveşte motivul crimei. Poate fi vorba și de o răzbunare, întrucât suspectul şi tânărul de 18 ani erau cercetaţi împreună pentru furt calificat.

De asemenea, un alt motiv ar putea fi gelozia, întrucât tânără de 16 ani ucisă a fost în trecut iubita criminalului.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, se știe că drama din Teleorman ar fi început luni seara. Cele două victime l-ar fi primit în casa lor pe criminalul din Drăgănești de Vede.

Conform presei locale, cei doi băieți au consumat băuturi alcoolice, au băut, au ascultat muzică. Totul părea în ordine.

La un moment dat, din motive încă necunoscute, în toiul nopții între cei trei s-a iscat o ceartă, care a condus la o dublă crima oribilă.

ADVERTISEMENT