Sport

Ce spun șefii lui Dinamo despre retragerea anunțată de Fanatik a jucătorului de 17 ani. Exclusiv

Şefii lui Dinamo au confirmat retragerea din activitate a lui David Ţone, anunţată de Fanatik. Fotbalistul a luat această decizie unilateral.
23.09.2022 | 19:27
Ce spun sefii lui Dinamo despre retragerea anuntata de Fanatik a jucatorului de 17 ani Exclusiv
David Ţone, alături de colegii săi în zidul lui Dinamo, în meciul cu Oţelul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în urmă cu câteva zile că David Ţone, unul dintre jucătorii de perspectivă de la Dinamo, vrea să se retragă din activitate la doar 17 ani. El nu s-a mai antrenat în ultimele două săptămâni cu echipa.

Ce spun șefii lui Dinamo despre retragerea anunțată de Fanatik a lui David Ţone: “Este decizia lui, unilaterală”

Vlad Iacob, administratorul special al “câinilor”, a confirmat pentru FANATIK intenţia lui David Ţone de a se retrage, în ciuda insistenţelor celor din staff care au încercat să îl facă să se răzgândească:

ADVERTISEMENT

“Nu există niciun val de retrageri de la echipă. Există câteva situaţii individuale. În privinţa lui Ţone este o decizie a lui, unilaterală, de a se lăsa de fotbal. Ţone a fost titular timp de două partide, după care a primit minute în partida de la Chiajna, după care a decis să se lase de fotbal. 

“Nu mai are răbdare, nu mai are pasiune pentru fotbal”

Nu ştiu, probabil se aştepta la mai mult. Staff-ul tehnic a vorbit cu el, i s-a spus că va primi şanse. El, efectiv, nu mai are răbdare, nu mai are pasiune pentru fotbal, este decizia lui, unilaterală.

ADVERTISEMENT

Am auzit că ar fi fost dorit în trecut de Fiorentina, dar nu ştiu, nu au fost în mandatul meu aceaste discuţii”, a spus Iacob pentru FANATIK.

David Ţone, titular în primele două etape din Liga 2 Casa Pariurilor!

David Ţone a fost titularizat în acest sezon în primele două etape din Liga 2 Casa Pariurilor, cu Progresul Spartac şi Oţelul Galaţi. În meciul cu Chianja a fost trimis în teren în prelungiri, la scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

Fundaşul în vârstă de 17 ani a debutat anul trecut şi în SuperLiga. A prins minute în meciurile cu FC U Craiova (scor 0-1) şi CFR Cluj (1-4). În acest sezon, nu a mai prins lotul pentru meciurile cu CSA Steaua şi Gloria Buzău, el părăsind, efectiv, echipa:

„E decizia mea. Prefer ca discuțiile purtate între mine și cei din conducerea clubului să rămână confidențiale”, a fost reacţia lui David Ţone, chestionat în urmă cu câteva zile de FANATIK pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

A fost în probe la Fiorentina anul trecut!

David Ţone a fost în discuţii şi cu Fiorentina în urmă cu un an. Fundaşul a dat probe la echipa italiană, însă mutarea nu s-a mai perfectat. Dinamo ar fi cerut 250.000 de euro în schimbul fotbalistului, sumă care nu a fost acceptată de Fiorentina.

  • 18 ani va împlini David Ţone pe 5 octombrie
  • 2 meciuri are fundaşul în SuperLiga
ADVERTISEMENT