News

Ce spune Cătălin Cîrstoiu despre principalii săi oponenți: ”Nicușor Dan a greșit total. Piedone, primar de sector, dar atât”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei spune că Nicușor Dan a greșit atunci când a declarat că este controlat de PSD și că Piedone va fi un foarte bun primar de sector.
26.03.2024 | 00:02
Ce spune Catalin Cirstoiu despre principalii sai oponenti Nicusor Dan a gresit total Piedone primar de sector dar atat
Cătălin Cîrstoiu a vorbit despre principalii săi contracandidați la Primăria Capitalei Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrstoiu i-a răspuns luni lui Nicușor Dan, care a afirmat că medicul, candidat comun al Coaliției la Primăria Capitalei, este controlat de PSD și că nu își va putea face propria campanie.

Ce spune Cătălin Cîrstoiu despre principalii săi oponenți

Managerul Spitalului Universitar de Urgență din București a declarat că nu este controlat de nimeni și că actualul primar general a ”greșit total”.

ADVERTISEMENT

”A greșit total domnul Nicușor Dan, dar a spus și niște adevăruri. A spus un lucru foarte interesant și apreciez recunoașterea asta.

L-am auzit spunând, pe Nicușor Dan, pe care îl cred un om inteligent și chiar este, a spus un adevăr mare, că atunci când Capitala are probleme e ca și cum te-ai duce la doctor să-ți rezolve problemele.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc foarte mult pentru încredere (lui Nicușor Dan n.r.), că a identificat chiar dânsul un om corect, care nu e controlat nici de PSD, nici de PNL.

Eu sunt eu, Cătălin Cîrstoiu, și nu am să răspund niciodată unei asemenea abordări. Eu credeam că Nicușor Dan discută cu mine despre proiecte, despre cum comunică cu primarii de sector. Nu comunică. Despre cum comunică cu Guvernul, cu primul ministru. Nu comunică”, a declarat Cătălin Cîrstoiu la Digi24.

ADVERTISEMENT

”Piedone, un bun primar de sector”

Candidatul Coaliției de guvernare a vorbit și despre candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone, pe care sondajul Avangarde îl dă câștigător la primăria Capitalei, dacă alegerile ar avea loc duminică.

”Sunt absolut sigur că domnul Popescu va fi un foarte bun primar de sector. E harnic, știe ce să facă în sector, el poate fi un bun primar de sector. Dar atât”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

ADVERTISEMENT

Medicul a mai precizat că nu şi-a ales încă un slogan de campanie. ”Eu cred că un oraş sănătos, cu oameni frumoşi, aleg omul, nu un slogan.

Eu cred că oamenii din Bucureşti sunt atât de maturi încât nu mai cred în cuvinte aruncate anapoda, în cuvinte aruncate pompos”, a mai declarat candidatul PSD-PNL.

ADVERTISEMENT