Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Regele”, deranjat de comparaţia cu Sepsi: “Dacă stă Hagi pe bancă, cucerim Europa!”

Gică Hagi a fost deranjat de comparația dintre Farul și Sepsi. Cele două echipe au fost eliminate în play-off-ul UEFA Conference League în acest sezon.
09.10.2023 | 12:45
Regele deranjat de comparatia cu Sepsi Daca sta Hagi pe banca cucerim Europa
Gică Hagi a fost deranjat de comparația echipei sale cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost deranjat de comparația cu Sepsi. Formația finanțată de Laszlo Dioszegi, alături de Farul, au acces până în play-off-ul UEFA Conference League, unde au fost eliminate de Bodo/Glimt, respectiv HJK Helsinki. În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gică Hagi și-a strigat nemulțumirea.

“Regele”, deranjat de comparaţia cu Sepsi: “Ei au făcut extraordinar, iar noi nu”

Inițial, Farul a acces în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, însă a fost eliminată de Sheriff și a picat în UEFA Conference League, unde a izbutit să ajungă până în play-off. Deși s-a impus în meciul tur cu 2-1, campioana României a pierdut în Finlanda cu HJK, scor 0-2, și a părăsit competiția.

ADVERTISEMENT

Tot în „finala” pentru grupe s-a oprit și Sepsi, care a părăsit a treia competiție europeană după „dubla” cu Bodo/Glimt. Gică Hagi consideră că Farul și Sepsi au avut parte de un tratament diferit.

„Am văzut în presă că Sepsi a făcut extraordinar, dar noi care am ajuns până acolo și avem mai multe victorii ca toți în Europa anul ăsta, nu am făcut extraordinar. Noi dacă suntem un club sub denumirea celui de pe bancă credem că lucrurile sunt foarte ușoare. Dar nu este așa de ușor.

ADVERTISEMENT

„Dacă stă Hagi pe bancă, gata, toate lucrurile sunt ușoare. Cucerim Europa!”

Eu nu pot să joc. Îmi doresc, vreau, fac, încerc, dar avem limitele noastre, a grupului, a clubului. Trebuie să creștem, în mod evident cred eu că s-a văzut lipsa de experiență internațională. Clubul nostru trebuie să crească pe termen lung în acest aspect. 

Dacă stă Hagi pe bancă, gata, toate lucrurile sunt ușoare. Nu e chiar așa. Ei cred că e mai ușor, gata, de azi pe mâine mergem și cucerim Europa. Nu, trebuie să luăm detaliile să vedem realitatea.

ADVERTISEMENT

Totuși, suntem un club din România care nu e cel mai bogat. Un club care are limită la buget și a câștigat campionatul intern pentru că a meritat”, a declarat Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

Farul, 3 victorii consecutive în campionat

Farul a avut un început extrem de modest în campionat. Campioana en-titre a României și-a ridicat treptat nivelul de joc și a ajuns la trei victorii consecutive în SuperLiga cu Dinamo (2-0), Sepsi (2-1) și Oțelul (1-0).

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gică Hagi a urcat pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte în 11 meciuri. „Marinarii” au un meci în minus, restanța cu UTA Arad din etapa a 5-a, care va avea loc pe 26 octombrie.

FANATIK SUPERLIGA se vede ÎN DIRECT doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gică Hagi, deranjat de comparația cu Sepsi

ADVERTISEMENT