Sport

Ce spune Marius Șumudică despre ascensiunea Rapidului în SuperLiga: „Au și o doză de noroc” / „Arbitrajul? O rușine!”

Marius Șumudică este încântat de startul de sezon al Rapidului, recunoscând că Adrian Mutu este o surpriză plăcută pentru el, însă a criticat dur arbitrajul.
20.09.2022 | 21:45
Ce spune Marius Sumudica despre ascensiunea Rapidului in SuperLiga Au si o doza de noroc  Arbitrajul O rusine
Marius Șumudică, încântat de Rapid și Adrian Mutu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Al Raed consideră că tot ce se întâmplă în momentul de față la Rapid reprezintă un pas mare către performanță, lăudând fanii și patronii, dar a vorbit și despre doza de șansă avută de giuleșteni.

Ce spune Marius Șumudică despre ascensiunea Rapidului în SuperLiga

Marius Șumudică este încântat de treaba pe care a făcut-o Adrian Mutu la Rapid, despre care spune că este o surpriză plăcută pentru el:

ADVERTISEMENT

„Îmi place ce se întâmplă acum la Rapid, cu ce se întâmplă în jurul echipei, cu ce face Mutu, cu ce fac patronii echipei cu fulare la gât. E o energie pozitivă ce se întâmplă la Rapid.

Au și o doză de noroc, dar norocul ți-l faci și tu. Mutu e o surpriză plăcută pentru mine. Campionatul e din ce în ce mai slab, mergem din ce în ce mai jos”.

ADVERTISEMENT

„Curios, au revenit suporterii la stadion, dar spectacolul lasă de dorit. Arbitrajul? O rușine! Să stai 10 minute să tragi o linie la ofsaid, să nu știi să dai henț când trebuie”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„Jos pălăria pentru Rapid!”

Și Anghel Iordănescu a felicitat Rapidul pentru felul în care jucătorii lui Adrian Mutu au evoluat, dar și pentru cum este gestionat clubul: „Jos pălăria cu Rapid, cu ce se întâmplă acolo.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă lucruri bune pentru că e lăsat Mutu să își facă treaba, pe lângă faptul că e o emulație a fanilor”.

Totuși, fostul selecționer este supărat din cauza situației lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, despre care FANATIK v-a oferit în exclusivitate toate detaliile„E incredibil că ne batem joc de antrenorii mari ai României. Nu îl cunosc pe patronul CFR-ului, dar nu îmi vine să cred că s-a ajuns la momentul în care să se îndoiască de antrenorul său.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este unul dintre cei mai valoroși antrenori ai României. A câștigat titluri, a dus echipa în Europa și este contestat”.

„Nu spunem ce fac acești patroni ai noștri care își permit să facă transferuri, să schimbe din mers, să se bage la echipă.

Vin și vă întreb, mai mergem mult cu acești patroni, care de fapt împrumută cluburile, care își iau banii imediat cum clubul a primit o sumă mai mare de bani”, a mai spus fostul selecționer.

ADVERTISEMENT