Sport

Ce spune Mircea Rednic despre cumpărarea lui Dinamo: „Eu vin cu 4 milioane de euro şi nu vreţi!“

Mircea Rednic a recunoscut că nu mai este interesat să o cumpere pe Dinamo, mărturisind că a insistat să se asocieze cu Nicolae Badea pentru a prelua clubul.
28.06.2022 | 20:36
Ce spune Mircea Rednic despre cumpararea lui Dinamo Eu vin cu 4 milioane de euro si nu vreti
Mircea Rednic nu mai e interesat să cumpere Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Puriul” nu înțelege motivul pentru care Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au dorit să îi păstreze în continuare la club pe Andrei Radu și pe Steliano Filip, care câștigau împreună 17.000 de euro lunar și care nici nu ajutau în vreun fel echipa, creând o problemă financiară la bugetul „alb-roșilor”.

Mircea Rednic nu mai e interesat să cumpere Dinamo

Mircea Rednic nu mai este interesat să cumpere Dinamo, deși în perioada în care a antrenat echipa își dorea să achiziționeze clubul împreună cu Nicolae Badea:

ADVERTISEMENT

„Tu Badea mă convingi să vin, tu DDB-ul mă convingi să vin… cei care au venit nu reușiseră să se integreze, pentru că din punct de vedere fizic stăteau prost, conform testelor pe care le-am făcut.

Tu în iarnă, când aveai posibilitatea să schimbi ce am zis eu, ai dat 12 jucători afară și ai adus 14… ai adus doi portari și ai jucat tot cu Eșanu, care știai cum e, ai jucat cu Aloe și Carp în defensivă, în loc să folosești tinerii”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai cumpăr nimic, că mă cert cu familia, eu vin cu 4 milioane de euro și nu vreți, nu mă mai bag atunci.

Zăvăleanu nu a adus un euro în club, are 6% din tot ce se vinde în club. Apare că facem, că dregem, dar tu ce faci de când ai venit?

ADVERTISEMENT

Elias de ce nu apare? Anghel de ce nu apare? Tararache de ce nu apare acum?”, a mai spus Mircea Rednic, la TV DigiSport.

„Zăvăleanu, marele profesionist, i-a păstrat pe Radu și pe Filip!”

Mircea Rednic a continuat și a vorbit despre greșelile financiare făcute de Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan la club: „Nu au venit pe 2.000 de euro pe lună jucătorii care au venit. S-a făcut tam-tam cu grecul care venise pe 3.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Zăvăleanu, marele profesionist, i-a păstrat pe Filip și pe Andrei Radu care luau împreună 17.000 de euro. Ăștia sunt jucători să ia 8.000 de euro și 9.000 de euro? Filip, spiritul lui Dinamo?

Băiatul ăsta prin ce face el, îmi spune clar că echipa nu-l interesează. Cum poți să-i plătești pe Filip și Andrei Radu și tu stai cu mâna întinsă la DDB. Eu m-am oferit să cumpăr echipa cu domnul Badea, n-a vrut, a spus că nu e momentul acum”.

„Trebuia să facem un meci amical de la Real 2 și aveam opțiunea de a aduce jucători de la Real 2, dar era greu pentru că erau jucători extracomunitari și taxele erau mari. Era o oportunitate, pe care nu aveai voie să o ratezi.

S-a discutat cu domnul Mureșan și el i-a trimis pe toți la mine… 4-5 jucători veneau din iarnă și aveau posibilitatea să fie împrumutați.

Jucători se găseau care să vină, cu profesioniști, nu cu din ăștia care dau preparatorul afară să facă ei ce vor, asta au avut”, a mai spus fostul antrenor al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT