Life

Ce spune o femeie din Scoția după ce s-a căsătorit cu un român: ”Nu știam că România este o țară. Mi-a arătat unde este pe hartă”

Declarația făcută de o tânără din Scoția în urma relației cu un român. Mărturia sa te va lua, cu siguranță, prin surprindere.
11.01.2023 | 22:17
Ce spune o femeie din Scotia dupa ce sa casatorit cu un roman Nu stiam ca Romania este o tara Mia aratat unde este pe harta
Declarația făcută de o tânără din Scoția în urma relației cu un român. Mărturia sa te va lua, cu siguranță, prin surprindere. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce spune o femeie din Scoția după ce s-a căsătorit cu un român. Bobbie Muir are 24 de ani și până în urmă cu câțiva ani nu știa că România este o țară. Tânăra a aflat unde este pe hartă abia după ce s-a îndrăgostit.

Declarația făcută de o tânără din Scoția în urma relației cu un român. Mărturia sa te va lua, cu siguranță, prin surprindere

Bobbie Muir avea numai 17 ani când în viața sa a apărut Alecx Tincu, un român mai mare cu 8 ani decât ea. S-au cunoscut într-un parc de distracții și au ajuns împreună în ciuda diferenței de vârstă, a culturii sau a locului de unde provin.

ADVERTISEMENT

Potrivit The Sun, bărbatul lucra la carusel, prima întâlnire având loc chiar a doua zi la McDonald’s. După numai șase luni tânăra din Scoția l-a întrebat dacă nu vrea să se căsătorească. Atunci a aflat unde este poziționată România pe hartă.

„Nu mă așteptam la așa ceva când m-am dus la spectacol în acea seară. M-a dat peste cap și de îndată ce a intrat în viața mea, a schimbat-o în bine.

ADVERTISEMENT

Am crezut că este polonez. Nici nu știam că România este o țară. A trebuit să-mi arate unde este (pe hartă – n.r.). M-am simțit atât de prost!”, a declarat Bobbie Muir, mai arată sursa citată.

Bobbie Muir și Alecx Tincu, poveste de dragoste specială

Bobbie Muir și Alecx Tincu trăiesc de câțiva ani buni o poveste de dragoste specială, deși familia tinerei nu a fost de acord cu relația sentimentală. Foarte multă lume a avertizat-o spunându-i că românul vrea doar să primească viza pentru Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Din fericire, lucrurile nu au stat deloc așa și la șase luni distanță de la prima întâlnire s-au mutat împreună. Au avut de-a lungul timpului numeroase momente complicate, suișuri și coborâșuri, însă fericirea a învins de fiecare dată.

Și-au oficializat legătura de iubire în anul 2016, atunci când au făcut nunta. În momentul de față, cei doi sunt părinții a trei copii: Drew (5 ani) Nico (3 ani) Montana (1 an). Micuții nu au ajuns în România până acum.

ADVERTISEMENT

„Este un vis să-i ducem acolo să-și întâlnească familia lor. Ne-am dorit să o facem de mai mult timp. Pur și simplu nu-mi vine să cred că ceea ce credeam că a fost o pasiune de bâlci s-a transformat în ceva atât de uimitor”, a mai spus Bobbie Muir.

Cel mai probabil copiii lui Alecx Tincu vor vizita țara noastră la finalul acestui an, în prezent fiind concentrați pe a învăța limba română.

ADVERTISEMENT
Tags: