Life

Ce spune Tudor Chirilă despre plecarea din România. Anunțul va lua pe toată lumea prin surprindere

Anunțul lui Tudor Chirilă care va surprinde pe toată lumea. Ce spune celebrul actor și artist despre plecarea din România.
19.05.2023 | 18:25
Ce spune Tudor Chirila despre plecarea din Romania Anuntul va lua pe toata lumea prin surprindere
Ce spune Tudor Chirilă despre o posibilă plecare din România. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a vorbit despre o posibilă plecare a lui din România. Faimosul actor și artist a dezvăluit de curând, într-un interviu, dacă s-a gândit vreodată să se mute peste hotare, sperând că acolo va avea un trai mai bun decât în locul natal.

Vrea Tudor Chirilă să plece din România? Ce spune actorul

Tudor Chirilă a abordat acest subiect în contextul în care este foarte vocal pe rețelele de socializare, în ceea ce privește domeniul politic sau social. Pe pagina sa de facebook, artistul nu ezită o clipă în a critica subiectele zilei, printre care demersurile demnitarilor.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Vocea României spune că ar pleca din țara natală, ”măcar din curiozitate”, dacă nu ar avea o profesie care să depindă de limba sa maternă. Peste hotare, el și-ar fi dorit să vadă dacă poate avea un alt trai față de cel românesc, mai bun.

”Poate că, dacă aș fi avut o meserie care depinde mai puțin de limba mea maternă, aș fi plecat măcar din curiozitate să văd ce-mi oferă și ce-mi rezervă viața în străinătate”, a declarat Tudor Chirilă pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Ce spune Tudor Chirilă despre postările sale pe facebook

Tudor Chirilă nu a evitat să explice și răbufnirile sale la adresa celor care ne conduc, și nu numai, din mediul online. Actorul justifică postările lui ca un semnal de alarmă pe care încearcă să-l tragă referitor la oamenii pe care îi avem la putere, ”hoți, incompetenți și corupți”.

”Aș spune că, în lumina lucrurilor care se întâmplă în România acum, nici vocea mea, nici vocea sutelor de mii de oameni care au fost în stradă pentru o țară mai bună nu contează. De ce, totuși, încercăm să ne facem auziți în continuare?

ADVERTISEMENT

Pentru că nu vrem să credem că România merită destinul ăsta trist în care ajunge să fie condusă de hoți, incompetenți și corupți”, a mai transmis Tudor Chirilă pentru sursa menționată, referitor la postările de pe rețelele de socializare.

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai renumiți actori și cântăreți de la noi din țară. În prezent, are 48 de ani și este căsătorit din anul 2012 cu Iulia Mâzgan. Alături de aceasta și-a întemeiat o familie, deoarece au doi copii, mai exact, doi fii, cu vârste de 5 și 7 ani.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă evită să-și expună în lumina reflectoarelor copiii și soția. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă partenera de viață a solistului. Iulia Mâzgan lucrează într-un domeniu diferit față de cel al lui Tudor Chirilă, mai exact, deține o afacere care are ca scop vânzarea unor produse pentru copii.

ADVERTISEMENT