Life

Ce spune un reputat medic despre cauza morții lui Nosfe. În trecut, boala era doar un subiect pentru teza de doctorat

Declarațiile făcute de un doctor despre moartea lui Nosfe. Ce părere are cadrul medical de infarctul suferit de artist la 37 de ani.
17.10.2022 | 17:45
Ce spune un reputat medic despre cauza mortii lui Nosfe In trecut boala era doar un subiect pentru teza de doctorat
Declarațiile făcute de un doctor despre moartea lui Nosfe. Ce părere are cadrul medical de infarctul suferit de artist la 37 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce spune un reputat medic despre cauza morţii lui Darius Vlad Crețan, cunoscut pentru faptul că făcea parte din formația Șatra Benz. în trecut, boala de care a murit vedeta era doar un subiect pentru teza de doctorat.

Declarațiile făcute de un doctor despre moartea lui Nosfe. Ce părere are cadrul medical de infarctul suferit de artist la 37 de ani

Nosfe a încetat din viață în urma unui infarct suferit în locuința sa, la foarte puțin timp după ce a susținut un concert cu Șatra Benz. Un medic spune acum că această boală este tot mai întâlnită în rândul tinerilor.

ADVERTISEMENT

Regretatul rapper avea 37 de ani, cauza morții sale fiind în trecut numai un subiect pentru tezele susținute de doctoranzi. Acum, riscurile sunt tot mai ridicate, principalul motiv și declașator fiind stresul.

„Acum ne confruntăm cu o mare problemă: infarctul la tineri. Dacă veniți acum la noi pe secție, sigur găsiți trei-patru oameni tineri, cu infarct miocardic, sub 40-45 de ani.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 25 de ani, se făceau lucrări de doctorat, studiam acest subiect pentru că era foarte interesant. Acum este o regulă ca un tânăr să facă infarct. Tinerii fac infarct. Punct. Fac infarct mai des decât alte vârste.

Principalul motiv pe care noi îl identificăm printre factorii de risc pe care îl evaluăm este asocierea între fumat, stres cronic, sedentarism, obezitate.

ADVERTISEMENT

E vorba de un mod de viață neconform cu ceea ce știm la ora actuală că reprezintă un mod de viață corect”, a explicat profesor doctor Dragoș Vinereanu, pentru dcnews.ro.

Nosfe, moarte subită la numai 37 de ani

Nosfe a lăsat în urma sa o familie îndoliată și foarte multă durere. Artistul a avut o moarte subită la numai 37 de ani, care a fost pusă sub semnul întrebării de cei care l-au urmărit în social media și la concerte.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane s-au grăbit să-și dea cu părerea și chiar au existat informații care susțineau că rapperul s-a sinucis sau că a luat o supradoză. Toate acestea au fost infirmate de colegii din formația Șatra Benz.

ADVERTISEMENT