Life

Ce studii are, de fapt, Irina Rimes. Jurata de la Vocea României s-a pregătit toată viața pentru un singur lucru

Ce studii are Irina Rimes, una dintre cele mai cunoscute soliste din țară. Toată viața s-a axat doar pe un singur obiectiv.
04.11.2022 | 21:10
Ce studii are de fapt Irina Rimes Jurata de la Vocea Romaniei sa pregatit toata viata pentru un singur lucru
Ce facultate a terminat Irina Rimes. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

La cei 31 de ani, Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țară. Piesele sale devin hituri și sunt ascultate de milioane de români.

Ce studii a urmat Irina Rimes, una dintre cele mai celebre soliste din țară

Irina Rimes, care este originară din Republica Moldova, a muncit mult până să capete această notorietate. A absolvit Liceul Teoretic ”Constantin Stere”, iar mai apoi a urmat cursurile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

ADVERTISEMENT

Cariera și-a început-o prin a compune melodii pentru interpreți de la ea din țară și nu o ducea prea bine financiar. Ba chiar vindea piese pe internet pentru a câștiga un ban în plus.

La 22 ani, s-a căsătorit cu artistul Andi Bănică. Căsnicia lor nu a rezistat, căci bărbatul ar fi înșelat-o pe interpretă cu contabila sa, pe care ar fi lăsat-o și însărcinată.

ADVERTISEMENT

Dincolo de despărțire, Irina Rimes și Andi Bănică au continuat să lucreze la aceeași casă de discuri. În 2012, Irina Rimes a început să fie îndrăgită de publicul din Republica Moldova, după participarea la show-ul ”Fabrica de staruri”.

Ulterior, cântăreața s-a mutat în România, unde a cunoscut-o pe artista Raluka. Aceasta i-a observat talentul muzical și a cooptat-o în Quantum Music.

ADVERTISEMENT

Succesul Irinei Rimes nu a întârziat să apară. A compus mai întâi melodii pentru Inna, Andra, Antonia, Raluka, Alina Eremia sau Nicoleta Nucă.

”Când te duci într-o altă ţară, îţi lipsesc lucrurile de acasă: mâncarea, prietenii, discuţiile, atmosfera. Am făcut naveta de la 14 ani (n.r. – de la Floreşti la liceul din Soroca) şi îmi plăcea, pentru că mă simţeam independentă.

ADVERTISEMENT

La 18-19 ani, am început să lucrez şi să fac primii bani, dar nu se poate numi independenţă când te sună mama de zece ori pe zi să te întrebe unde eşti şi să-ţi zică să mergi acasă. Cu adevărat independentă am fost când am ajuns în România. Orice schimbare, chiar dacă vine şi cu rele, tot binevenită e”, spunea Irina Rimes într-un interviu, potrivit kfetele.

Cât câștigă Irina Rimes la Vocea României

În prezent, Irina Rimes este și jurat la Vocea României, unde ar avea un venit sub 50.000 de euro, potrivit bugetul.ro. În plan sentimental, trăiește o poveste de dragoste cu un francez pe nume David Goldcher.

ADVERTISEMENT
Tags: