Life

Cum și-a surprins chef Florin Dumitrescu soția de Valentine’s Day. Gestul emoționant făcut de juratul Chefi la Cuțite

De Valentine's Day, chef Florin Dumitrescu a avut grijă să își surprindă plăcut soția. Juratul de la Chefi la Cuțite i-a transmis acesteia un mesaj cât se poate de emoționant.
14.02.2023 | 15:32
Cum sia surprins chef Florin Dumitrescu sotia de Valentines Day Gestul emotionant facut de juratul Chefi la Cutite
Cum și-a surprins chef Florin Dumitrescu soția de Valentine's Day. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 14 februarie, dragostea plutește în aer. Românii, la fel ca și americanii și europenii sărbătoresc Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților. Iată că Florin Dumitrescu ține cont de tradiții și a avut grijă să îi transmită soției sale un mesaj pe măsură.

Gestul făcut de Florin Dumitrescu de Valentine’s Day

Juratul de la Chefi la Cuțite este căsătorit cu Cristina Sima. Cei doi au împreună două fiice, pe Ava și pe Mia și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși în general când vine vorba de viața personală, Florin Dumitrescu nu spune prea multe, iată că de această dată, bucătarul a reușit să își impresioneze fanii.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a făcut practic o declarație de dragoste soției sale în mediul online, iar cuvintele sunt încărcate de emoții. În dreptul acestor rânduri, Florin Dumitrescu a postat și o imagine emoționantă din ziua nunții, adică de acum nouă ani. Pe atunci, Cristina Sima era însărcinată în opt luni cu prima lor fiică, Ava și se pare că bucătarul nu a uitat nici acum acea perioadă, ci din contră, își amintește cu drag.

Florin Dumitrescu spune că soția lui a adus lumină în viața sa și că alături de Cristina Sima simte că poate să cucerească lumea. De asemenea, în mesajul emoționant, bucătarul vorbește și despre fiicele sale, dar și despre cât de împlinit se simte alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

La finalul mesajului, juratul Chefi la Cuțite i-a transmis un sincer ”Te iubesc” soției sale, alături de care speră să rămână întreaga viață. De asemenea, el a avut grijă să îi ureze multă bucurie partenerei sale de viață, nu doar astăzi, ci în fiecare zi, alături de el. 

Florin Dumitrescu, declarație de dragoste pentru soția sa, Cristina Sima 

”Ai adus lumină pe strada mea, care ulterior a devenit a noastră. Încă un pic și cucerim lumea dacă nu îmi dai drumul de mână. Avem tot deja, le avem pe ele, visăm doar la bine și ne ferim de rele, tot ce ne lipsește defapt nu avem nevoie.

ADVERTISEMENT

Sunt al tau pana cand moartea ne va desparti si dincolo de ea, ne vom reuni. Te iubesc, fie ca e vorba de o zi sau vesnicie, daca asa ne-a fost scris atunci asa sa fie! Cu fericire iti transmit sa ai parte de bucurie, nu doar azi, ca azi e greu, ci in fiecare zi!”, este mesajul emoționant transmis de Chef Florin Dumitrescu pentru soția sa în mediul online.

Și evident că postarea juratului de la Chefi la Cuțite nu avea cum să treacă neobservată în mediul online. Aceasta a strâns în doar două ore peste 7.000 de aprecieri, dar și zeci de comentarii. Nu puțini au fost cei care i-au felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mulți internauți speră ca cei doi să aibă parte de momente frumoase în continuare și să fie sănătoși. ”Vă doresc o viață fercită împreună, ca părinți, ca soț și soție, ca tot ce înseamnă familie”, ”Mulți ani înainte cu fericire, iubire, bucurii şi multă sănătate!”, sunt doar o parte dintre comentariile adunate de Florin Dumitrescu la postarea sa.

Să nu uităm că Florin Dumitrescu a fost inspirat de soția sa pentru a crea și o rețetă deosebită de care mereu vorbește cu drag. De asemenea, deși anii au trecut, cei doi soți au grijă constant să își transmită mesaje în mediul online, fie că este vorba despre aniversări, sau de alte zile importante.

ADVERTISEMENT