Life

Ce urare specială i-a făcut Loredana fiicei sale, Elena. Tânăra își serbează onomastica astăzi

Loredana Groza (51 de ani) este foarte discretă când vine vorba de fiica sa, Elena Boncea, dar asta nu înseamnă că uită de onomastica tinerei de 24 de ani.
21.05.2022 | 17:50
Ce urare speciala ia facut Loredana fiicei sale Elena Tanara isi serbeaza onomastica astazi
Loredana Groza, mesaj inedit pentru onomastica fiicei sale: ”Ești împărăteasa sufletului meu”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurata de la X Factor i-a transmis frumoasei brunete o urare frumoasă și încărcată de emoții, de Sfinții Constantin și Elena. Vedeta de la Antena 1 a lăsat un mesaj special în social media, împreună cu o poză cu fiica sa.

Loredana Groza, mesaj inedit pentru onomastica fiicei sale: ”Ești împărăteasa sufletului meu”

Loredana Groza este mândră de fiica sa și a lui Andrei Boncea, Elena, care îi seamănă leit. Tânăra de 24 de ani își serbează ziua de nume, celebra sa mamă transmițându-i un mesaj special prin care și-a exprimat sentimentele.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Elena mea, de ziua numelui tău sfânt! Ești Împărăteasca sufletului meu! Te iubesc, Mam. La mulți ani tututor celor care poartă numele Elena, Constantin”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Fanii au reacționat instant și au lăsat numeroase comentarii pe rețelele de socializare. Renumita cântăreață și fiica sa au primit aprecieri de la oameni care s-au bucurat să le vadă împreună în această zi.

ADVERTISEMENT

„Minunate”, „Frumoaselor, sunteți o încântare”, „Frumos nume, îmbrățișări”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Loredana Groza și fiica sa, Elena Boncea
Loredana Groza și fiica sa, Elena Boncea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

 

Loredana Groza, despre relația cu fiica sa, Elena

Loredana Groza are o relație specială cu fiica sa, Elena, care nu-i calcă pe urme din punct de vedere muzical. Tânăra lucreaza ca producător la unul dintre posturile de radio din țara noastră, fiind pasionată și de alte domenii.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă iubește moda și merge la festivaluri în acest sens. De asemenea, fiica vedetei scrie poezii și citește Shakespeare, fiind foarte discretă când vine vorba de viața personală, dovadă că are conturile private.

„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă…

ADVERTISEMENT

Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, spunea cântăreața în urmă cu ceva timp, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT