Life

Ce vor face Zanni, Delea, Oana și Elena Chiriac la Survivor România! Foto exclusiv din Dominicană

FANATIK a obținut primele imagini cu Zanni, Delea, Oana și Elena Chiriac de când au ajuns înapoi la Survivor România, în Republica Dominicană.
22.03.2023 | 12:53
Zanni, Delea, Oana și Elena Chiriac, înapoi la Survivor România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni, Delea, Oana și Elena Chiriac au ajuns în Republica Dominicană, la Survivor România. Cei patru foști concurenți vor intra în jocul din acest sezon, iar FANATIK a obținut, în exclusivitate, imagini paparazzi cu ceea ce se întâmplă în junglă.

Zanni, Delea, Oana și Elena Chiriac, înapoi la Survivor România

Zanni, Delea, Oana și Elena Chiriac chiar au făcut-o și s-au întors la Survivor România. În urmă cu câteva zile, PRO TV difuza un promo în care Daniel Pavel prelua ceea ce părea un joc în online pornit de Zanni, Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan și îi invita pe toți înapoi în Dominicană. Pe atunci, multă lume a spus că este doar o glumă, că doar se încearcă o tehnică de atragere a atenției.

ADVERTISEMENT

Marți, 21 martie, spre șocul tuturor, pe pagina oficială de Instagram a show-ului a apărut o poză cu foștii concurenți în aeroport. Cei patru erau pregătiți să pornească spre Republica Dominicană.

Imediat, fanii au început să comenteze că sunt curioși ce rol vor avea, cât vor sta, cât se vor implica în probe. Evident, suporterii fiecăruia au intervenit și au subliniat care e mai puternic, care va duce mai mult, care va arăta pe traseu că încă mai poate.

ADVERTISEMENT

Astăzi, FANATIK a obținut, în exclusivitate, imagini din ceea ce telespectatorii vor vedea în doar câteva la PRO TV! Menționăm că imaginile noastre nu le are nici măcar Pro TV! Ele au fost obținute prin metode specifice de la prietenii publicației noastre care, acum, sunt în Republica Dominicană.

Zanni și Elena Chiriac, la Faimoși, Alex Delea și Oana Ciocan, la Războinici

Se pare că anunțul lui Daniel Pavel nu a fost nicio glumă!  Zanni, câștigătorul Survivor 2021, Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, Elena Chiriac și Oana Ciocan, concurentele de la Faimoși și Războinici din 2022 care au ajuns cel mai departe în competiție sunt înapoi în triburile din care au pornit!

ADVERTISEMENT

Informațiile noastre ne-au confirmat că în Consiliul de Eliminare de astăzi, 22 martie 2023, Daniel Pavel îi va invita pe cei patru să intre în sala din care tocmai va fi plecat cineva. Nu vă povestim cât de mare este șocul tuturor celor rămași în joc. Sigur se așteptau la orice provocare, dar nu să-i vadă acolo pe cei care au demonstrat în sezoanele anterioare cât sunt de puternici.

Vă prezentăm în exclusivitate aceste imagini surprinse în urmă cu câteva ore. Suntem curioși să aflăm ce a mai pregătit PRO TV pentru perioada următoare la Survivor România. Nu de altceva, dar acest sezon nimeni nu ar putut ghici toate schimbările pregătite concurenților.

ADVERTISEMENT

Eliminare la Survivor România

Consiliul de Eliminare de astăzi, 22 martie 2023, va fi unul tensionat. Concurenții de la Survivor România așteaptă cu sufletul la gură rezultatul votului publicului. Iar șapte dintre ei, patru din echipa Faimoșilor și trei de la Războinici, sunt vizați direct de eliminare.

Kamara, Ionuț Iftimoaie, Mihai Zmărăndescu și Ada sunt Faimoșii care vor să obțină suficiente voturi pentru a continua în Survivor România. Pe de cealaltă parte, Andrei Krișan, Lucianna și Robert trag și ei speranțe. Ei speră că au transmis mesajele corecte publicului și obțin voturile telespectatorilor. Daniel Pavel va anunța, în seara acestei zile, care dintre cei șapte nominalizați pentru eliminare va pleca acasă.

Acum însă, ceea ce se va întâmpla, după eliminare, în echipele Faimoșilor și Războinicilor este de văzut, mai ales prin prisma schimbărilor care au loc. Iar adaugarea celor mai puternici concurenți din ultimele două sezoane Survivor România este, cu siguranță, un motiv pentru ca tensiunea și cerințele să crească exponențial.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce...
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil