Life

Ce vrea să facă Culiță Sterp cu banii de la Survivor România. Mama sa, Geta, a dezvăluit totul

22.04.2021 | 19:39
Ce vrea sa faca Culita Sterp cu banii de la Survivor Romania Mama sa Geta a dezvaluit totul
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp luptă pentru premiul cel mare de la Survivor România, mama sa dezvăluind ce ar putea să facă cu banii. Doamna Geta îl vede pe Faimos venind acasă cu trofeul pentru băiețelul său și al iubitei sale, Daniela Iliescu. 

Mama cântărețului de muzică de petrecere urmărește cu sufletul la gură și cu lacrimi în ochi fiecare ediție de la Kanal D, observând comportamentul fiului ei, dar și al celorlalți concurenți. Aceasta este motivul pentru care femeia și-ar dori ca vedeta să împartă premiul cu Zanni.

ADVERTISEMENT

Doamna Geta este foarte optimistă și privește cu încredere înainte, fiind convinsă că Culiță Sterp are foarte mari șanse să pună mâna pe cei 100.000 de lei de la Survivor România. Iubita Faimosului, Daniela Iliescu, are la rândul ei, foarte mare încredere în concurent.

Mama Geta, totul despre premiul de la Survivor România. Ce face Culiță Sterp cu banii

„A slăbit foarte tare, săracul. Mă rog la Dumnezeu să vină sănătos. Banii vin și pleacă. Să fie un băiat cu bun simț și să vină sănătos. Să vină acasă la trofeul lui, băiețelul, când o să se nască. Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. 

ADVERTISEMENT

Inima mea și sufletul meu îmi spune că el o să ajungă în Finală. El e un luptător adevărat și un băiat care chiar a crescut doar în natură. Dacă va câștiga, mi-aș dori să împartă banii cu Zanni. Așa mi-aș dori. Am văzut că el nu a avut părinți, și mă gândesc că e tare greu.

El dacă va câștiga, să înmâneze trofeul băiețelului lui, iar banii să îi împartă cu Zanni.  Pe toți i-aș invita la noi acasă, să facem o masă pe cinste, să nu îi mai văd flămânzi niciodată”, a declarat doamna Geta pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mama lui Culiță Sterp a vorbit și despre momentul în care va deveni bunică. Daniela Iliescu mai are numai 7 săptămâni până la termen, dar cu toate acestea își dorește ca iubitul ei să stea în competiție până la final. Dorul este mare în familie, însă doamna Geta nu se plânge.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos. 

ADVERTISEMENT

Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors. 

Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă. Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă”, a mai spus mama Faimosului de la Survivor România.

ADVERTISEMENT