Life

Ce vrea să facă Victor Slav de Crăciun. Are nevoie de acordul fostei soții, Bianca Drăgușanu

Victor Slav a decis unde își va petrece Crăciunul, dar își dorește ca și fiica sa Sofia să-i fie aproape. Vedeta are însă nevoie de acordul Biancăi Drăgușanu.
15.12.2021 | 18:56
Ce vrea sa faca Victor Slav de Craciun Are nevoie de acordul fostei sotii Bianca Dragusanu
ADVERTISEMENT

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar Victor Slav vrea să petreacă în familie. Ca de fiecare dată va merge să-și vadă familia și și-ar dori ca micuța Sofia să-i fie alături.

Prezentatorul are însă nevoie de acordul Biancăi Drăgușanu pentru ca planurile sale să devină realitate.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Sofia a stat cu tatăl său de Crăciun.

Ce vrea să facă Victor Slav de Crăciun. Are nevoie de acordul fostei soții, Bianca Drăgușanu

Victor Slav este decis ca și anul acesta să-și petreacă Crăciunul împreună cu fetița sa. În 2020, Bianca Drăgușanu și-a dat acordul, iar prezentatorul are de gând să discute cât mai repede cu fosta sa soție.

“De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători.

ADVERTISEMENT

Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește”, a dezvăluit Victor Slav într-un interviu pentru Cancan.

Cum se înțelege Sofia cu iubita lui Victor Slav

Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Selina. Sunt împreună de doi ani, dar deocamdată nu au decis să facă pasul cel mare. Totuși, prezentatorul declara în urmă cu puțin timp că nu exclude ca în viitor să devină tată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Se pare că Selina se înțelege de minune cu micuța Sofia, iar cele două adoră să petreacă timp împreună.

“Copilul se înțelege foarte bine cu ea. Noi avem o relație de mai bine de doi ani, și au interacționat de nenumărate ori. Nu știu cum face, dar toți copii trag la ea, mai ales Sofia.

ADVERTISEMENT

Este un lucru foarte bun că se înțeleg bine. Mă bucură enorm”, a  mai spus Victor Slav pentru sursa de mai sus.

Victor Slav nu a dat niciodată foarte multe amănunte despre relația în care este implicat. Iubita sa nu este persoană publică și nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT
Tags: