ADVERTISEMENT
News

Cea mai bună opțiune de la RCS RDS pentru cei care stau mult pe Internet. Ce serviciu serviciu este disponibil pentru abonații Digi

Autori: Daniel Șuta, Silviu Ghering | 12.07.2019 | 14:39
Cea mai bună opțiune de la RCS RDS pentru cei care stau mult pe Internet. Ce serviciu serviciu este disponibil pentru abonații Digi
Oferta de internet de la RCS RDS pentru abonamentele fixe. Sursa foto: româniatv.net

Internetul a devenit atât de vital încât nu ne putem imagina viața fără el. Tocmai de aceea, cei de la RCS RDS oferă o opțiune clienților care petrec mult timp online, un serviciu de care foarte mulți încă nu au auzit. Este vorba despre un abonament de internet fix denumit Fiberlink 1000.

ADVERTISEMENT

RCS RDS vine cu o surpriză pentru cei care au abonamentul Fiberlink 1000

Opțiunea Fiberlink 1000 promite un internet de tip gigabit, iar vitezele sunt cu mult peste așteptări. Ca să fie mai clar, este vorba despre viteze de 940 Mbps la download și 450 Mbps la upload. Aceste viteze sunt valabile pentru Internetul prin fibră optică. Pentru internetul fără fir, viteza scade.

Surpriza abia acum vine. La pachet cu abonamentul Fiberlink 1000, cei de la RCS RDS le oferă clienților și serviciul de stocare a datelor Digi Storage, care se bate cu giganți precum Google, care are dezvoltat Google Drive. Cei care au abonamentul de internet fix au acces gratuit la Digi Storage, mai exact se bucură de un spațiu de 50 GB.

ADVERTISEMENT
RCS RDS este una din cele mai importante companii furnizoare de Internet din România. Sursa foto: notabn.ro

Cât costă serviciul gratuit oferit de RCS RDS la Google și Apple

Aplicația Digi Storage și documentul în sine poate fi accesat din orice loc te-ai afla. Aceasta este disponibilă pe principalele sisteme de operare, iOS și Android. Același serviciu este disponibil pe Google, unde spațiul de stocare ajunge la 3,5 lei pe lună, iar cei de la Apple cer 4,2 lei.

La Digi, această oportunitate este gratuită pentru 50 de Giga Biți. Însă, atenție, cei care își fac abonamentul Fiberlink 1000 primesc cadou 5 Terra Biți spațiu de stocare, aceasta fiind la ora actuală cea mai avantajoasă ofertă de pe piață. Ca o comparație, pentru a-ți da seama cât de mare e avantajul, Apple cere 45 de lei pentru un spațiu de stocare de 2 TB.

ADVERTISEMENT

Același serviciu Google pentru 5TB costă aproximativ 250 de lei, iar cei de la Microsoft le oferă clienților astfel de facilități doar dacă au conturi pe persoană juridică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!