Life

Cea mai dureroasă lovitură pentru Shakira! Cum se simte cântăreața după ce băieții ei au fost surprinși cu amanta lui Pique

Shakira a primit o lovitură direct în corazon! Un post de televiziune din Spania a prezentat imagini în care iubita lui Pique se distrează cu băieții ei, jucând fotbal.
13.10.2022 | 12:53
Cea mai dureroasa lovitura pentru Shakira Cum se simte cantareata dupa ce baietii ei au fost surprinsi cu amanta lui Pique
Shakira, devastată după ultimele imagini apărute cu Pique și amanta. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Emisiunea Socialite de la postul de televiziune spaniol Telecinco a prezentat primele imagini în care Gerard Pique apare împreună cu noua iubită, Clara Chia, dar și cu băieții pe care i-a făcut cu Shakira.

Iubita lui Pique joacă fotbal cu băieții Shakirei. Imaginea care o va înfuria pe cântăreață

Fotograful care i-a surprins, jurnalistul Jordi Martin, a povestit câteva lucruri din culisele ipostazelor pe care le-a văzut toată lumea, unele care nu i-au picat deloc bine Shakirei.

ADVERTISEMENT

„Aceste fotografii au fost filmate în Cerdanya, în casa pe care Gerard Pique și Shakira o au împreună”, a declarat Martin pentru Telecinco.

„Pozele au fost făcute pe gazonul casei, cei patru jucând fotbal. În imagini poate fi zărită Clara Chia cu cei doi copii ai lui Pique”, a completat Jordi Martin.

ADVERTISEMENT

„Aceste imagini sunt o lovitură grea pentru Shakira. Artista nu e încântată să vadă cât de bine se înțeleg băieții cu Clara”, a spus fotoreporterul.

pique și clara chia
Gerard Pique, Clara Chia și băieții se înțeleg de minune. Foto: captură Socialite, Telecinco

Fotbalistul nu a fost deranjat ca imaginile să apară în public

Jurnalistul a mai povestit un lucru interesant în legătură cu felul în care au fost realizate aceste fotografii. Bărbatul l-a întrebat pe Pique dacă l-ar deranja să apară aceste imagini undeva. Fotbalistul i-ar fi zis că nu îi pasă dacă vor fi făcute publice. Și acest răspuns s-ar putea să o deranjeze teribil de mult pe Shakira.

ADVERTISEMENT

Columbianca a vorbit de curând, pentru prima oară, despre situația sentimentală extrem de complicată cauzată de despărțirea de Pique, dar și problemele pe care le are cu Fiscul spaniol.

Vedeta a povestit pentru revista ELLE SUA că a încercat pe cât posibil să îi protejeze pe copiii ei de tot ce s-a spus în presă despre relația cu Pique. Realitatea de pe teren pare să fie un pic diferită. Se pare că feciorii muzicienei se înțeleg foarte bine cu amanta tatălui lor. Shakira nu a putut anticipa acest lucru, în ciuda eforturilor de a-i ține departe de cea care s-ar putea transforma în mama lor vitregă.

ADVERTISEMENT

Shakira a vorbit de curând despre situația ei sentimentală

„Încerc să îi protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi, ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau văd știri online și îi afectează”, a spus Shakira în interviul pentru ELLE.

„Sunt dezamăgită că ceva atât de sacru și special pe cât credeam că este relația s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftin în mass-media.

Și toate astea în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă. Este cea mai întunecată perioadă din viața mea. Dar apoi mă gândesc la acele femei din lume care trec prin greutăți, prin situații mai dificile sau mai rele față de a mea”, a adăugat vedeta muzicii latino-pop.

Gerard Pique și-a părăsit partenera de viață pentru o tânără de 23 de ani, pe care o cheamă Clara Chia Marti. Femeia care i-a cucerit inima fotbalistului de la FC Barcelona studiază Relațiile Publice și este angajată la compania Kosmos, care se ocupă de organizarea evenimentelor lui Pique.

Presa spaniolă a scris că Pique este atât de topit după noua sa iubită încât i-ar plăti inclusiv taxele de la facultatea unde învață.

 

ADVERTISEMENT