Life

Cea mai frumoasă soție de fotbalist, anunț bombă: ”M-a convertit”! Ce i-a făcut bărbatul e ireal

Unul dintre fotbaliștii care au adunat ceva trofee cu echipele de club și a ajuns chiar și la Națională și-a convins soția să facă ceva incredibil.
02.02.2024 | 14:20
Cea mai frumoasa sotie de fotbalist anunt bomba Ma convertit Ce ia facut barbatul e ireal
Cum a reacționat soția unui fotbalistul după ce bărbatu i-a făcut complimente public / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lena Enache este, cu siguranță, o apariție oriunde. Înaltă, cu trup pe fotomodel, cu un zâmbet irezistibil, soția fotbalistului Gabriel Enache nu poate trece neobservată. Și, de curând, fotbalistul i-a făcut o serie de declarații publice care ar măguli orice femeie.

Ce a făcut Lena Enache pentru Gabi după ce fotbalistul a complimentat-o public

”În unele cazuri, sunt un tip gelos. De la 1 la 10, 5. Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. (Ești conștient că ai cea mai frumoasă nevastă din lumea fotbalului?, întreabă Anamaria Prodan, n.red.) Da, chiar da! E una dintre cele mai frumoase femei din România! Eu, personal, n-am văzut alta (mai frumoasă, n. red.)”, spunea Gabi Enache, la podcastul celebrei Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Pentru FANATIK, Lena Enache a dezvăluit ce s-a întâmplat în momentul în care a văzut podcastul în care Gabi o lăuda cu atât de multă înflăcărare. ”Știu că Gabi a zis public că sunt cea mai frumoasă femeie din lume. El îmi tot spune că sunt cea mai frumoasă. Dar nu e chiar așa.

Așa mă vede el și e important pentru mine asta. Dar sunt multe femei frumoase, mai ales aici, în România. Dar l-am răsplătit. I-am pregătit un banana bread vegan. Iar iarbă, da (râde, n. red.) Nu s-a lăsat de iarbă”, ne-a spus frumoasa Lena Enache.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, au fost cazuri când l-a ”prins cu mâța-n sac” pe soțul ei. ”Dar l-am prins când se uita și după alte femei. Și… Îmi venea să iau poșeta să îi dau în cap. Nu i-am dat, a scăpat…  Dar, sincer, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Și dacă cineva îți atrage atenția, asta e… Doar nu o să îi pun ochelari de cal”, ne-a mai mărturisit, râzând, Lena Enache.

Lena Enache, convinsă de Gabi să renunțe la ce îi plăcea cel mai mult

Cu ceva vreme în urmă, Lena Enache ne mărturisea că nu înțelege de ce Gabi nu mai mănâncă carne. Acum însă, pare-se, lucrurile s-au schimbat. ”Am început și eu să fac la fel (cu mâncarea, n. red.). Am luat -o pe urmele lui Gabriel Enache, adică fără carne. Mă simt bine, culmea e că ajung la vorbele lui. E un stil de viață, chiar e mișto. M-a convertit…

ADVERTISEMENT
Lena Enache
Lena Enache, soția fatbalistului Gabi Enache, este extrem de senzuală / Fotomontaj: Fanatik

Mâncăm de două ori pe săptămână pește, mâncăm ouă… Doar fără carne de porc sau altele. Am trădat, totuși. Când am fost la Maramureș acasă și, știi cum e, la Maramureș se gătește. Sunt niște preparate… A venit fratele meu cu slănină din aia afumată, d-aia adevărată.

Salivez și acum. Și am mâncat câteva bucățele și eu, și Gabi. Bine, slănina e un aliment sănătos, nu e ceva rău. Bunicii noștri au crescut așa și e foarte bine. Am 62 de kilograme la 1,80. Nu sunt înnebunită după mâncare, deci rezist ușor. Găsesc în altele plăcerile de zi cu zi”, a mai spus Lena Enache, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Lena și Gabriel, caractere diferite

Când vine vorba de plăcerile de zi cu zi, Lena și Gabriel sunt diferiți. Ea, romantică, cu capul în nori, adoră să citească, să învețe. El, ceva mai concentrat la chestiunile practice, de zi cu zi. Dar, recunoaște frumoasa soție de fotbalist, se înțeleg de minune și așa.

Acum sunt cu mastere, am sesiune. Îmi place să învăț lucruri noi. E mișto să înveți, îmi place să citesc. Îmi place foarte mult beletristica, dar citesc și cărți de dezvoltare personală. Noi avem o bibliotecă la comun, dar fiecare e cu raful lui. El are de sport, nutriție și cam atât. El nu înțelege de ce îmi place mie belestristica, dar eu sunt mai romantică, uneori chiar și cu capul în nori. El e cu picioarele bine înfipte în pământ”, ne-a dezvăluit Lena Enache.

În altă ordine de idei, Lena și Gabi așteaptă ca fotbalistul să revină pe teren. Iar el, liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu Craiova, așteaptă să semneze un nou contract. Lena Enache nu ne-a dezvăluit unde va juca, curând, soțul ei, dar spune că e nerăbdătoare să îl vadă, din  nou, în iarbă.

”După sesiune nu știu dacă mergem în vreo vacanță. Așteptăm contractul pentru a pleca Gabi. Eu cu copii rămânem, ei sunt la școală, dar așteptăm să plece el. Sper că se va concretiza, e departe și e cald, mai repede. Nu pot să spun unde, oricum voi aflați primii, la FANATIK, ne-a mai spus Lena Enache.

ADVERTISEMENT