Life

Cea mai mare surpriză pentru Gina Pistol și Smiley. Au fost total surprinși, ce s-a întâmplat la nuntă imediat după miezul nopții

Cel mai mare cadou pentru Gina Pistol și Smiley, la nuntă. Momentul special care a avut loc la scurt timp după miezul nopții.
28.05.2023 | 15:10
Cea mai mare surpriza pentru Gina Pistol si Smiley Au fost total surprinsi ce sa intamplat la nunta imediat dupa miezul noptii
Cel mai mare cadou pentru Gina Pistol și Smiley, la nuntă. Momentul special care a avut loc la scurt timp după miezul nopții. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea mai mare surpriză pentru prezentatoarea de la Chefi la cuțite și antrenorul de la Vocea României. Au fost total surprinși, ce s-a întâmplat la nuntă imediat după miezul nopții. Nu vor uita tot restul vieții aceste clipe inedite.

Cel mai mare cadou pentru Gina Pistol și Smiley, la nuntă. Momentul special care a avut loc la scurt timp după miezul nopții

Cel mai mare cadou pentru Gina Pistol și Smiley la nunta din 27 mai 2023 a fost Damian Drăghici. Momentul special care a avut loc la scurt timp după miezul nopții a avut legătură cu muzica pe care o face artistul.

ADVERTISEMENT

Renumitul naist nu a dorit să fie un simplu invitat la petrecerea celor doi și s-a ridicat de pe scaun pentru a anima atmosfera. Concurentul de la Te cunosc de undeva! a cântat multe dintre piesele sale cele mai apreciate de public.

„Hai, toată lumea să-i aplaudăm. Casă de piatră vă dorim… avem un cadou foarte special, o să cântăm cu trupa”, a declarat muzicianul înainte de a performa la nuntă. Vezi filmarea AICI!

ADVERTISEMENT

Ulterior, Damian Drăghici i-a oferit microfonul Ginei Pistol care nu a ezitat și a urcat pe scenă. Soția lui Smiley a demonstrat că este foarte talentată în domeniul artistic, mai ales că nu e prima oară când își arată calitățile vocale.

Momentul a luat pe toată lumea prin surprindere, prezentatoarea de la Chefi la cuțite declarând înainte de eveniment că va cânta dacă va simți acest lucru. Și iată că s-a ținut de cuvânt, în ciuda faptului că artiștii nu au lipsit de la nuntă.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley, fermecați de fiica lor, în ziua nunții

Gina Pistol și Smiley au fost de-a dreptul fermecați de fiica lor, în ziua nunții. Josephine i-a uimit pe cei aproape 300 de invitați care au luat parte la petrecerea din sera amenajată la liziera Pădurii Snagov, când a dansat.

Micuța în vârstă de 2 ani este pasionată de balet, pasiune cu care i-a încântat pe toți. Din păcate, copila nu a stat foarte mult la eveniment pentru că blondina nu a dorit să o scoată din rutina pe care i-a format-o până acum.

ADVERTISEMENT

„Josephine a dansat balet pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat între reprize (cununia civilă și cea religioasă, n.r.), a dansat, s-a strâns lumea în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică”, a spus Smiley pentru click.ro.

ADVERTISEMENT