Sport

Cea mai proastă veste pentru cei de la FCSB! Sunt șanse mari să se lase de fotbal! Exclusiv

Veste dură pentru cei de la FCSB care sunt foarte aproape să îl piardă pe Ionuț Panțîru, unul dintre jucătorii favoriți ai lui Gigi Becali.
06.10.2021 | 17:52
Cea mai proasta veste pentru cei de la FCSB Sunt sanse mari sa se lase de fotbal Exclusiv
Cea mai proastă veste pentru cei de la FCSB! Sunt șanse mari să se lase de fotbal! Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ionuț Panțîru și-a rupt cartilajul de la rotulă și nu va mai putea juca în acest an pentru FCSB.

Fundașul stânga s-a operat în Italia la celebra Clinica Villa Stuart din Roma și continuă recuperarea, însă accidentarea este mai gravă decât s-a crezut inițial.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru, la un pas să se lase de fotbal în urma accidentării din meciul cu Sepsi!

Din informațiile FANATIK, lucrurile nu decurg deloc bine cu recuperarea lui Ionuț Panțîru și este greu de crezut că jucătorul de doar 25 de ani va mai putea să joace fotbal la nivel înalt, la FCSB sau o altă echipă de Liga 1.

Ionuț Panțîru a suferit o accidentare teribilă la finalul lui aprilie în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe disputat la Mogoșoaia. Jucătorul a avut un mare ghinion și a fost accidentat de colegul său de echipă, Adrian Șut, care a încercat să îl deposedeze pe Cătălin Golofca dar l-a lovit pe Panțîru în genunchi.

ADVERTISEMENT
Cum arăta genunchiul lui Ionuț Panțîru după operația la genunchi
Cum arăta genunchiul lui Ionuț Panțîru după operația la genunchi: „Recuperare cu cel mai bun”, a fost mesajul postat de jucător pe pagina sa de instagram când a început recuperarea cu kinetorapeutul Ovidiu Kurti.

Inițial, Ionuț Panțîru ar fi trebuit să revină pe teren după circa nouă luni de recuperare, însă conform ultimelor vești situația sa este destul de complicată. Fotbalistul evaluat la 600.000 de euro conform transfermarkt mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024. Fundașul stânga a evoluat în sezonul trecut în 27 de partide, a reușit un gol și patru pase decisive.

Gigi Becali s-a asigurat că lui Ionuț Panțîru nu îi va lipsi nimic: „Îl vom susține cu recuperarea”

Patronul FCSB a dezvăluit că jucătorul e cu moralul la pământ din cauza accidentării, mai ales că începuse să fie din nou titular și venea după un gol important cu Botoșani și pasă de gol cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

„Băiatul este foarte necăjit și a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susține cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare. Știu că nu îi este deloc ușor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea.

Am înțeles și eu de la oamenii mei că el este accidentat destul de grav, dar nu pot să vă spun când o să revină pe teren. Din câte am înțeles, în sezonul ăsta Panțîru nu o să mai joace deloc”, declara Gigi Becali pentru Prosport după accidentarea fundașul stânga.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru era optimist după operația din Italia: „Perioada de recuperare va dura mult mai puțin”

Ionuț Panțîru și-a transmis gândurile pe pagina sa de instagram după intervenția chirugicală din Italia, iar fundașul stânga era extrem de optimist că va reuși să revină la antrenamente mult mai repede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panțîru Ionuț (@pantiru.ionut)

Operația a decurs foarte bine și se pare ca perioada de recuperare va dura mult mai puțin decât se preconiza! Vreau să mulțumesc în primul rând domnului Gigi Becali care m-a ajutat și m-a trimis la una sau poate chiar cea mai bună clinică privată din lume, clubului @fcsbofficial care a fost alături de mine, staffului medical de la @villastuart care a lucrat extraordinar de bine și rapid pentru că nu am simțit absolut nicio durere datorită profesorului Mariani (domnul care m-a operat ) și nu în ultimul rând familiei care a fost alături de mine la orice pas și prietenilor (inclusiv suflării roș-albastre ) care mi-au trimis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică !
I will come back stronger ! 💙❤️🔝⚽️✌️ Thank you God for everything ! 🙏🙏 – Ionuț Panțîru, FCSB

Ionuț Panțîru devenise unul dintre favoriții lui Gigi Becali după ce în urmă cu două etape înscrisese golul decisiv al FCSB-ului în victoria cu 2-1 în fața celor de la FC Botoșani: „Eu sunt de 18 ani in fotbal! Am avut multe momente de bucurie, dar golul ăsta al lui Panțîru, ăsta a fost cel mai ‘bucuros’ gol din toate golurile pe care le-am avut eu. A fost de trei puncte, cred că va fi și de campionat!  Și pentru că l-a dat el!

De acum o să-l vedeți pe teren în permanență, înseamnă că ne aduce baftă și bucurie. Și trebuie să-i facem și noi lui o bucurie. Nu mă interesează nimic, el va fi titular! Nu mă interesează pe ce poziție, el trebuie să fie titular! Oriunde vrea antrenorul, să îi găseasca loc în echipă. Ăsta e ordinul”, a spus entuziasmat Gigi Becali.

  • 5 luni au trecut de la accidentarea lui Ionuț Panțîru
  • 600.000 de euro e cota fundașului stânga
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră contractul cu FCSB
  • 27 de meciuri a jucat Panțîru în sezonul trecut: 1 gol și 4 assist-uri

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,82 este cota pentru „0-0 la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT