Fotbal international

Cea mai scumpă bere din lume se vinde în Qatar! Nota de plată e de 14.400 de dolari pe noapte

Berea este o băutură rară în Qatar, iar fanii veniţi la Campionatul Mondial pot scoate bani grei pentru a o savura. Un hotel oferă preţuri de-a dreptul extravagante.
23.11.2022 | 16:45
Cea mai scumpa bere din lume se vinde in Qatar Nota de plata e de 14400 de dolari pe noapte
În Qatar se vinde cea mai scumpă bere din lume
ADVERTISEMENT

Campionatul Mondial din Qatar a venit cu reguli stricte în privinţa băuturilor alcoolice, iar berea a ajuns să fie interzisă pe cele opt stadioane. Cu toate acestea, fanii veniţi pentru turneul final au câteva variante la îndemână, însă doar VIP-urile vor putea consuma cea mai scumpă bere din lume.

În Qatar se vinde cea mai scumpă bere din lume

Hotelul “Le Royal Meridien” din Doha le oferă fanilor cea mai scumpă bere din lume. Dornicii trebuie să închirieze Amber Lounge, unde un separeu pentru până în 15 persoane costă 14.400 de dolari.

ADVERTISEMENT

Fanii au parte de bere la discreţie şi pot asculta muzică în schimbul banilor plătiţi. Aceste petreceri private sunt ţinute în fiecare seară, pe durata Campionatului Mondial 2022. Preţul va creşte la cote ameţitoare pe 18 decembrie, când este programată finala.

În acea seară, cei care vor dori să sărbătorească succesul favoriţilor la Campionatul Mondial 2022 vor scoate bani grei din buzunar. Mai exact, o noapte în Amber Lounge, pe 18 decembrie, va costa 32.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

“Suntem bucuroşi să aduceam cea mai exclusivistă petrecere din lume în Qatar, în acelaşi timp cu cel mai important eveniment sportiv”, spunea Cher Ng, CEO al Amber Lounge, conform Mirror.

Un fost fotbalist cu patru meciuri la Campionatul Mondial întreţine atmosfera la Amber Lounge

Muzica este pusă de DJ-ul Jazzy Jeff, în timp ce în fiecare seară are loc un show al Le Twins. Atmosfera este întreţinută de Djibril Cisse, fost internaţional francez şi câştigător al Ligii Campionilor cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

După ce s-a retras din fotbal, Djibril Cisse a început o carieră în muzică şi călătoreşte în întreaga lume ca DJ. Din 2021, fostul fotbalist a început să ajungă pe afişele marilor festivaluri din lume şi este cunoscut sub numele de Tcheba.

Cu 41 de selecţii în naţionala Franţei, Djibril Cisse a făcut parte din lotul “cocoşilor galici” la două Campionate Mondiale. La ediţia din 2002 a fost rezervă şi a bifat 54 de minute în cele 3 meciuri ale francezilor.

ADVERTISEMENT

Djibril Cisse a ratat Campionatul Mondial 2006 din cauza unei accidentări horror, într-un amical cu China. Patru ani mai târziu, la ediţia din Africa de Sud, atacantul a fost folosit 55 de minute în ultimul meci al Franţei, înfrângerea cu 1-2 în faţa gazdelor.

ADVERTISEMENT