Sport

Cea mai sumbră previziune despre viitorul Simonei Halep: “Va fi imposibil!”

Jurnaliștii americani nu cred în șansa Simonei Halep de a reprezenta România la Jocurile Olimpice 2024. Halep a declarat recent că are în vizor competiția de la Paris.
06.01.2024 | 20:22
Cea mai sumbra previziune despre viitorul Simonei Halep Va fi imposibil
Americanii nu cred in sansele Simonei Halep de a participa la Jocurile Olimpice
ADVERTISEMENT

Americanii nu cred într-o revenire rapidă pe teren a Simonei Halep. Jurnaliștii de la Tennis World USA sunt sceptici în ceea ce privește șansele lui Halep de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Reacția lor a venit în urma unui interviu acordar de fostul număr 1 WTA celor de la Paris Match.

Jurnaliștii americani nu cred în revenirea lui Halep

“Într-un interviu acordat pentru Paris Match, fostul număr 1 WTA Simona Halep a mărturisit că se antrenează în continuare. Singura diferență este că, în prezent, nu are o echipă care să o urmărească. Jucătoarea română de tenis, interzisă timp de patru ani din cauza faptului că a fost depistată pozitiv la un test antidoping.

ADVERTISEMENT

Continuă să lupte ca o leoaică pentru a-și dovedi nevinovăția, dar este clar, după cum ea însăși a subliniat, că îi va fi imposibil să participe la unele evenimente importante în 2024, cum ar fi Jocurile Olimpice de la Paris”, au notat americanii de la Tennis World USA.

Simona Halep, fostul număr 1 mondial WTA, a acordat un interviu pentru Paris Match, în care a dezvăluit că continuă să se antreneze cu determinare, chiar dacă nu mai are în prezent un staff care să o însoțească.

ADVERTISEMENT

Halep își dorește să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris

“Continui să mă antrenez și să mă pregătesc pentru revenirea pe teren. În prezent, nu am o echipă, așa că mă antrenez singură în București. Este dificil să găsesc motivația când nu există termene sportive și nu știi ce îți rezervă viitorul”, a declarat Simona Halep.

Câștigătoarea a două turnee de Grand Slam își păstrează visul de a participa la Jocurile Olimpice din 2024. În cazul unei rezoluții favorabile de la TAS, Simona Halep va fi eligibilă pentru a reprezenta România în cadrul competiției sportive de la Paris.

ADVERTISEMENT

“Există foarte puține șanse să pot participa, dar voi face totul pentru a face acest lucru posibil. Oricum, voi fi acolo. În cel mai rău scenariu, ca spectator, pentru că va fi magic.

Iubesc Parisul. Este un oraș în care, dincolo de succesele mele sportive, mă simt ca acasă. Dacă sancțiunea va fi confirmată, nu pot ști ce se va întâmpla în următorii trei ani și cum va evolua corpul meu. Visul meu este să mă întorc, la orice vârstă.

ADVERTISEMENT

Un lucru este sigur: vreau să aleg cum să îmi închei cariera și nu vreau să o închei în alt loc decât pe teren. Cred că merit asta după tot efortul depus de-a lungul anilor”, a declarat Simona Halep pentru Paris Match.

ADVERTISEMENT