Life

Cearta din familia lui Alin Oprea se amplifică. Fiul artistului intervine. Ce i-a transmis acesta tatălui său

18.09.2020 | 20:24
Cearta din familia lui Alin Oprea se amplifica Fiul artistului intervine Ce ia transmis acesta tatalui sau
ADVERTISEMENT

Alin Oprea este implicat într-un scandal de proporții care a ajuns să includă toți membrii familiei. După ce a decis să divorțeze, Alin s-a mutat de acasă, o vilă în zona Cișmigiului, într-un hotel din Capitală. Acesta a fost nevoit să se întoarcă la domiciliul conjugal pentru a-și recupera bunurile.

Tot scandalul a început după ce Alin a constatat că nu mai este lăsat să intre în casa cumpărată din propriile buzunare. Yala fusese schimbată, iar fratele și mama fostei soții, Larisa Uță, îi împiedicau accesul în domiciliu. Artistul a sunat la 112 și un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Fiul cântărețului, Adrian, îi transmite un mesaj tatălui său, acuzându-l că minte. „Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung. Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, îi spune Adrian, tatălui său, conform cancan.ro.

Alin Oprea, scandal cu plângeri penale, poliție și lacrimi la TV.

Alin Oprea s-a hotărât să divorțeze acuzând că a fost înșelat de nenumărate ori de către fosta soție, Larisa Uță, și specifică că aceasta era convinsă să-l părăsească, în urmă cu 10 ani, după o relație extraconjugală cu un bărbat din Germania.

ADVERTISEMENT

„Doar fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns. La acel moment am și primit o citație de divorț, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat și un post de televiziune, a făcut în așa fel încât totul să pară doar o farsă”, a mărturisit el, conform click.ro

Inițial, cei doi foști soți au hotărât să divorțeze amical, însă lucrurile au luat o turnură diferită când Alin nu a fost lăsat să intre în locuință pentru a-și recupera lucrurile. Acesta a chemat de 3 ori poliția, a depus o plângere penală împotriva fostei soții și a mediatizat situația în care se află.

ADVERTISEMENT

„Am acolo instrumente muzicale în valoare de 100.000 de euro. Au vrut inițial să le vândă prin frații ei interlopi, dar am reușit să-i descurajăm făcând plângere penală pentru furt.  Nu am recuperat tot. Încă mă mai chinui să găsesc niște bunuri care au fost scoase din casă. Practic furate”, a spus el pentru sursa citată anterior.

Ambii copii ai cuplului au luat partea mamei în scandalul creat, acuzându-și tatăl că minte. Alin este de părere că cei mici au fost întorși împotriva lui de fosta soție. Cu toate acestea, în momentul în care Melissa, fiica cea mică, a intrat în direct în timpul unei emisiuni televizate, artistul a izbucnit în lacrimi la auzul reproșurilor ei. „Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, i-a reproșat tânăra tatălui său.

ADVERTISEMENT

„Telefonul ăsta era pregătit de foarte mult timp. Ea în momentul ăsta fetița, săraca de ea… săraca de ea, că îmi plânge sufletul, da plânge sincer, dar a fost obligată de maică-sa să sune, să facă lucrul ăsta. Maică-sa m-a atenționat de lucru ăsta de mult. E normal să pui copiii, să-i faci arme vii împotriva mea? Iar eu în momentul în care mă apăr tu îi pui scut împotriva mea. Până aici s-a ajuns, crede-mă!”, a răbufnit el la Xtra Night Show.

 

ADVERTISEMENT
Tags: