News

Ceartă la ultima şedinţă PNL! Rareş Bogdan, reproşuri dure la adresa miniştrilor: “Să îşi bage minţile în cap”

21.04.2020 | 23:52
Cearta la ultima sedinta PNL Rares Bogdan reprosuri dure la adresa ministrilor Sa isi bage mintile in cap
Care e poziția preferată a lui Orban? Glume sexuale la dezbaterile despre buget. Sursa: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Au sărit scântei la ultima şedinţă PNL. Mai mulţi lideri din conducerea liberalilor i-au criticat pe miniştri pentru lipsa de comunicare. Rareş Bogdan a făcut cele mai dure reproşuri. El s-a arătat nemulţumit că ar afla măsurile guvernului de la televizor.

Ceartă la ultima şedinţă PNL! Rareş Bogdan, reproşuri dure la adresa miniştrilor

Nici liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, nu s-a lăsat mai prejos şi a făcut reproşuri tot la proasta comunicare. În timpul şedinţei premierul Ludovic Orban a făcut apel la îmbunătăţirea comunicării şi a prezentat sondajele de opinie în care partidul este în uşoară scădere.

ADVERTISEMENT

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a acuzat o ruptură între partid şi Guvern: „Atâta timp cât aflăm de la TV măsurile guvernului nostru eu nu mai ies public”, le-ar fi transmis Bogdan, conform Digi 24.

“Să își bage mințile în cap și să comunice cu partidul și să nu facă pe nebunii”

Rareş Bogdan a criticat mai mulţi miniştri printre care pe cei de la Agricultură, Muncă şi Economie: „Miniștrilor le spun doar atât: Să își bage mințile în cap și să comunice cu partidul și să nu facă pe nebunii, pentru că altfel voi ieși public și îi voi spulbera”, a răbufnit Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT

Florin Roman a fost şi el vocal referitor la lipsa comunicării: „Suntem rupți în două. Voi la guvern și noi, fiecare cum putem. La TV nu mai merg ca să aflu de acolo ce decide guvernul și să mă fac de minune”

“Am pierdut online-ul. De o lună nu mai existăm în online, suntem măcelăriți. PSD se descurcă de minune”

Premierul Ludovic Orban a încercat să aplaneze scandalul şi a cerut: „îmbunătățirea comunicării pe toate palierele”. La finalul şedinţei, Orban le-a transmis liderilor PNL că “nu există două partide şi este greu să informezi atunci când iei 100 de măsuri pe zi”

ADVERTISEMENT

Florin Roman şi Rareş Bogdan le-au reproşat colegilor că prezenţa în online este aproape inexistentă: “Am pierdut online-ul. De o lună nu mai existăm în online, suntem măcelăriți. PSD se descurcă de minune în online”, le-a transmis colegilor Florin Roman.

PNL, 38-40% în sondaje?

În şedinţă, Ludovic Orban a prezentat şi cifrele din sondaje. Conform datelor prezentate de premier, PNL se află în scădere. Unele sondaj arată că partidul are 38-40%, în timp ce alte cercetări arată că PNL ar avea 35%.

ADVERTISEMENT

Orban le-a cerut liderilor PNL să susţină măsurile Guvernului pentru că ar avea şi susţinerea populară: “Paștele s-a desfășurat în condiții super-civilizate. Trebuie punctat și amintit mereu”, a ținut să menționeze premierul.

ADVERTISEMENT