News

Ceartă între Drulă și Bode pe holurile Parlamentului. „Te-ai obișnuit să faci show”

Fostul ministru al transporturilor Cătălin Drulă s-a certat pe holurile Parlamentului cu ministrul de interne Lucian Bode. Motivul: noile modificări aduse Codului Rutier.
15.06.2022 | 18:05
Cearta intre Drula si Bode pe holurile Parlamentului Teai obisnuit sa faci show
Ceartă pe holurile Parlamentilor între Drulă și Bode. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cei doi au avut un schimb de replici pe tema modificărilor aduse la Codul Rutier, care i-ar favoriza pe șoferii indisciplinați. Bode s-a apărat și a negat toate acuzațiile lui Drulă.

Ceartă pe holurile parlamentului între Drulă și Bode

Potrivit Digi 24, cei din USR acuză coaliția PSD – PNL că nu vrea să pedepsească aspru șoferii care pun viața celorlalți participanți la trafic în pericol.

ADVERTISEMENT

”Ar trebui să le spuneți ca lider PNL că nu trece legea asta. Trece sau nu trece?”, și-a început Drulă tirada. Bode a parat: „Ai terminat?”.

”Ați terminat în primul rând. Să păstram un pic… Vă rog domnule ministru”, i-a replicat Drulă.

ADVERTISEMENT

”Credeam că ai trecut de momentul ăsta, dar dacă ai uitat, domnule președinte. Unu. Niciodată nu m-ai auzit pe mine că susțin aceste modificări. Faci afirmații nejustificate și am văzut în spațiul public…

Faci afirmații nejustificate că ministrul de interne susține aceste modificări. Da? Neîntemeiate. Am condus împreună această comisie. Niciodată nu am pus ședința comisiei în paralel cu alte 3-4 ședințe. Asta ai făcut”, a completat Bode.

ADVERTISEMENT

Cătălin Drulă nu a renunțat la discurs. ”Sunteți lider PNL, secretar general ministru de Interne și ar trebui să spuneți dacă aceste modificări pentru șmecherii la volan sunt sutinute de PNL”, a completat Drulă.

Ministrul Bode a încercat să calmeze spiritele: ”Bineînțeles că nu susțin aceste modificări daca le-am propus eu. Eu am propus această ordonanță…acest proiect de ordonanță”.

ADVERTISEMENT

Drulă i-a reproșat, în încheiere ministrului Bode că nu vorbește cu respect. Drulă a insistat asupra faptului că Bode refuză dialogul cu partenerii politici:  ”Mă bucur să am acest dialog. Este prima data când putem avea un dialog pentru că v-ați obișnuit. Păstrați puțin eticheta, că eu mă adresez conform rangului”.

”Nu nu nu, știi care e problema? Te-ai obișnuit să faci show. Eu te cunosc dinainte de rang”, a completat Bode.

ADVERTISEMENT
Tags: