Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cei 6 „magnifici” de la Regal care au dat lovitura. Câți bani s-au plătit exact pe Drăgușin și pe Tavi Popescu

Fostul preşedinte de la Regal Bucureşti, Mihai Badea, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA sumele pe care au plecat Radu Drăguşin şi Tavi Popescu.
15.03.2024 | 10:33
Cei 6 magnifici de la Regal care au dat lovitura Cati bani sau platit exact pe Dragusin si pe Tavi Popescu
Cei 6 „magnifici” de la Regal care au dat lovitura. Câți bani s-au plătit exact pe Drăgușin și pe Tavi Popescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regal Bucureşti a crescut o generaţie fantastică de fotbalişti. Printre numele “grele” care au crescut la clubul patronat de Claudiu Florică se numără Radu Drăguşin, Tavi Popescu, Vladislav Blănuţă sau Ovidiu Perianu.

Cei 6 „magnifici” de la Regal care au dat lovitura: “Perianu, Tavi, Drăguşin, toţi au fost în aceeaşi echipă!”

Fostul preşedinte al clubului, Mihai Badea, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA sumele pe care au plecat Radu Drăguşin şi Tavi Popescu, vârfurile de generaţie de la Regal Bucureşti:

ADVERTISEMENT

“Acea echipă chiar a fost foarte bună. În momentul acesta, şase jucători din acea echipă joacă în Liga 1. Aici vorbesc şi de Gheorghiţă de la Iaşi, Blănuţă de la Craiova, mă laud şi eu puţin.

Perianu, Tavi, Drăguşin, toţi au făcut parte din aceeaşi echipă. A fost o generaţie de excepţie, din punctul meu de vedere. Radu Drăguşin a plecat pe cea mai mare sumă.

ADVERTISEMENT

“Drăguşin a plecat pe 260.000 de euro! Tavi pe 90.000 de euro”

Au fost 260.000 de euro la vremea respectivă. Tavi Popescu a plecat pe 90.000 de euro în momentul în care a semnat cu FCSB plus acele procente. În total, au fost 200.000 de euro la bază. 

Era o sumă foarte mare pentru campionatul românesc. Pe vremea aceea Tavi era un junior care promitea. Radu Drăguşin la Juventus, era vorba de un altfel de transfer şi de aici şi suma mai mare. 

ADVERTISEMENT

Eu sunt convins că Tavi Popescu poate să ajute FCSB să ia campionatul. Am încredere că poate să facă nişte meciuri foarte bune în play-off şi să ne aducă aminte de Tavi care a debutat la echipa naţională.

“Se naşte o dată la 10 ani un copil ca el. E păcat să îl pierdem”

De golurile pe care le-a marcat cu CFR Cluj, cu Dinamo. Eu zic că acest copil poate să ne încânte cu pasele lui. Se naşte o dată la 10 ani un copil ca el. E păcat să îl pierdem. 

ADVERTISEMENT

Vorbesc aici de tot fotbalul românesc, nu neapărat de FCSB. Este mare păcat să pierdem un asemenea copil”, a spus Mihai Badea, fostul preşedinte de la Regal, la FANATIK SUPERLIGA.

Cei 6 „magnifici” de la Regal care au dat lovitura. Câți bani s-au plătit exact pe Drăgușin și pe Tavi Popescu

ADVERTISEMENT