Fotbal international

Cei 7 magnifici! FANATIK vă propune cea mai tare echipă de editorialiști, care va analiza Campionatul Mondial din Qatar

Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Andrei Vochin, Răzvan Boanchiș, Cristi Coste, Andrei Dicu și Răzvan Nicolae sunt cei 7 fantastici care scriu editoriale FANATIK despre Mondial!
20.11.2022 | 22:30
Cei 7 magnifici FANATIK va propune cea mai tare echipa de editorialisti care va analiza Campionatul Mondial din Qatar
Cei 7 magnifici! FANATIK vă propune cea mai tare echipă de editorialiști care va analiza Campionatul Mondial din Qatar
ADVERTISEMENT

Emoțiile Campionatului Mondial din Qatar se trăiesc cel mai bine pe FANATIK.RO, cu o echipă de editorialiști de top. Opiniile celor 7 fantastici FANATIK nu pot fi ratate!

Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Andrei Vochin, Răzvan Boanchiș, Cristi Coste, Andrei Dicu și Răzvan Nicolae sunt cei șapte editorialiști pe care se bazează FANATIK la Campionatul Mondial

Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Andrei Vochin, Răzvan Boanchiș, Cristi Coste, Andrei Dicu și Răzvan Nicolae sunt cei șapte editorialiști pe care se bazează FANATIK pentru a acoperi așa cum se cuvine cele patru săptămâni de regal fotbalistic din Qatar.

ADVERTISEMENT

Campionatul Mondial, cel mai important eveniment fotbalistic, este tratat așa cum se cuvine pe FANATIK. Povești de suflet, comentarii acide și analize pertinente din partea specialiștilor care trăiesc pentru fotbal.

Horia Ivanovici și-a ales deja favorita pentru Campionatul Mondial. Într-un editorial eveniment pe FANATIK, a explicat de ce și-ar dori un triumf istoric al Argentinei: “Pentru Diego… pentru Leo!”.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, care a prins numeroase Campionate Mondiale ca jurnalist sportiv, a scris despre amintirile sale legate de prestigioasa competiție. Un slalom printre amintiri, începând cu Argentina 1978 și eroul Mario Kempes.

Cornel Dinu, titular pentru naționala României în “groapa cu lei” de la Guadalajara, în 1970, scrie pentru FANATIK despre World Cup Qatar 2022

Cornel Dinu, titular în naționala României la Campionatul Mondial din 1970, în celebra “groapă cu lei” de la Guadalajara, va scrie și el pentru FANATIK despre tot ce este de interes în Qatar.

ADVERTISEMENT

Răzvan Boanchiș, Cristi Coste, Andrei Dicu și Răzvan Nicolae vor scrie și ei editoriale de neratat pentru FANATIK despre cel mai scump, dar și cea mai controversat Campionat Mondial din istorie.

De asemenea, FANATIK nu lipsește din Qatar. Jurnalistul Marian Popovici va trimite informații, video și fotografii exclusive de la toate meciurile de la Campionatul Mondial. Întreaga experiență World Cup 2022 Qatar se trăiește cel mai bine pe FANATIK.

ADVERTISEMENT