Fotbal intern

Cei de la FCSB i-au găsit problema lui Florinel Coman. „Ai mare grijă! O să fii ca Nilă cu Cruduța” Exclusiv

23.02.2021 | 21:25
Cei de la FCSB i-au găsit problema lui Florinel Coman. „Ai mare grijă! O să fii ca Nilă cu Cruduța” Exclusiv
Gigi Becali știe care e problema lui Florinel Coman. „Ai mare grijă! O să fii ca Nilă cu Cruduța” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este în centrul scandalului provocat de conducerea fără permis valabil și depășirea vitezei pe autostradă. Jucătorul și-a cerut scuze patronului Gigi Becali, dar acesta l-a atenționat să fie mult mai atent în privința vieții personale, considerând că iubita acestuia, Ioana Timofeciuc, are și ea o vină importantă. „E noua Cruduța!”

FANATIK a aflat despre discuția pe care mijlocașul, poate jucătorul la care Becali ține cel mai mult, a avut-o cu patronul său în seara de după eveniment. Florinel Coman și-a cerut scuze pentru tot ce s-a întâmplat, dar a suportat și muștruluiala pe care Gigi Becali i-a făcut-o privind problemele sale din ultima vreme, cele mai multe legate de viața extrasportivă.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, atenționat despre cauza problemelor sale din ultima vreme. „Ai mare grijă! O să fii ca Nilă cu Cruduța!”

Florinel Coman venea spre București alături de iubita sa, Ioana Timofeciuc, în momentul în care a fost oprit de Poliție pe autostradă. Circula cu 165 de kilometri pe oră, dar marea problemă a fost un permis de conducere pe care oamenii legii l-au considerat nevalabil.

Permisul era luat în Ucraina, nu era tradus, nu era înregistrat în România, motiv pentru care jucătorul de la FCSB riscă dosar penal. Ba chiar o pedeapsă, conform legii, de la un an la 5 de închisoare!

ADVERTISEMENT

Această ultimă mare problemă a lui Florinel Coman este strâns legată și de excesele din viața sa personală. Chiar patronul Gigi Becali l-a atenționat în ultima vreme, așa cum a mai făcut-o în trecut și cu alți jucători ai săi, privind relația pe care o are cu Ioana Timofeciuc.

Ți-am mai spus treaba asta și să ai mare grijă! Dacă nu te potolești, o să ajungi ca Nilă Costea cu Cruduța. I-am zis și lui Nilă atunci că nu mai are putere să joace dacă non-stop stă cu femeia”, a fost mesajul direct al lui Becali pentru Florinel Coman.

Și colegii de la FCSB văd că Florinel nu mai este la același potențial fizic dinaintea accidentării din Serbia

Florinel Coman a avut o accidentare foarte serioasă la partida din Serbia, cu Backa Topola, care l-a ținut departe de teren până aproape de finalul lui 2020. Revenirea sa din punct de vedere fizic este încă destul de dificilă, amănunt pe care-l confirmă inclusiv colegii săi de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Dar la toate acestea se adaugă și excesele extra-sportive, despre care inclusiv patronul Gigi Becali l-a atenționat în discuția pe care au avut-o. „Știu sigur de la oamenii mei de la echipă că nu te pregătești cum trebuie la antrenamente, de aceea nici nu reușești să joci cum vrei”, i-a spus, direct, patronul. Care a legat această delăsare a favoritului său și de relația amoroasă pe care acesta o are de foarte multă vreme.

Gigi Becali s-a contrat în direct la TV cu Daniela Crudu, cerându-i acesteia să-l lase în pace pe Mihai Costea: „O să le fac eu program de sex!”

Gigi Becali a avut o experiență cu Mihai Costea pe vremea când îl avea jucător la FCSB pe actualul echipier al celor de la Chindia Târgoviște. Costea cel mic era într-o relație cu vedeta TV Daniela Crudu, iar patronul considera că legătura îi dăuna jucătorului.

Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace. N-am nimic împotrivă, dar de cînd e cu Cruduţa, lui Mihai îi cam tremură genunchii. Eu am un sfat pentru el: să «lovească» repede şi să se culce! O să le fac eu program de sex ca să nu aibă băiatul probleme pe teren”, declara Becali acum aproape 10 ani.

ADVERTISEMENT

Patronul s-a și contrat în direct la TV cu Cruduța, care era asistenta lui Dan Capatos la emisiunea nocturnă de la Antena 1. Ea transmis acesteia să-l lase în pace pe Mihai Costea. Totul se întâmpla pe finalul anului 2011, pe când atacantul avea 23 de ani.

  • 5,5 milioane de euro este cota actuală a lui Florinel Coman, cu 500.000 de euro mai puțin decât în urmă cu un an
  • 30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Coman cu FCSB, el venind la roș-albaștri în iunie 2017

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri