Fotbal intern

Cei de la FCSB i-au găsit problema lui Florinel Coman. „Ai mare grijă! O să fii ca Nilă cu Cruduța” Exclusiv

23.02.2021 | 21:25
Cei de la FCSB iau gasit problema lui Florinel Coman Ai mare grija O sa fii ca Nila cu Cruduta Exclusiv
Gigi Becali știe care e problema lui Florinel Coman. „Ai mare grijă! O să fii ca Nilă cu Cruduța” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este în centrul scandalului provocat de conducerea fără permis valabil și depășirea vitezei pe autostradă. Jucătorul și-a cerut scuze patronului Gigi Becali, dar acesta l-a atenționat să fie mult mai atent în privința vieții personale, considerând că iubita acestuia, Ioana Timofeciuc, are și ea o vină importantă. „E noua Cruduța!”

FANATIK a aflat despre discuția pe care mijlocașul, poate jucătorul la care Becali ține cel mai mult, a avut-o cu patronul său în seara de după eveniment. Florinel Coman și-a cerut scuze pentru tot ce s-a întâmplat, dar a suportat și muștruluiala pe care Gigi Becali i-a făcut-o privind problemele sale din ultima vreme, cele mai multe legate de viața extrasportivă.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, atenționat despre cauza problemelor sale din ultima vreme. „Ai mare grijă! O să fii ca Nilă cu Cruduța!”

Florinel Coman venea spre București alături de iubita sa, Ioana Timofeciuc, în momentul în care a fost oprit de Poliție pe autostradă. Circula cu 165 de kilometri pe oră, dar marea problemă a fost un permis de conducere pe care oamenii legii l-au considerat nevalabil.

Permisul era luat în Ucraina, nu era tradus, nu era înregistrat în România, motiv pentru care jucătorul de la FCSB riscă dosar penal. Ba chiar o pedeapsă, conform legii, de la un an la 5 de închisoare!

ADVERTISEMENT

Această ultimă mare problemă a lui Florinel Coman este strâns legată și de excesele din viața sa personală. Chiar patronul Gigi Becali l-a atenționat în ultima vreme, așa cum a mai făcut-o în trecut și cu alți jucători ai săi, privind relația pe care o are cu Ioana Timofeciuc.

Ți-am mai spus treaba asta și să ai mare grijă! Dacă nu te potolești, o să ajungi ca Nilă Costea cu Cruduța. I-am zis și lui Nilă atunci că nu mai are putere să joace dacă non-stop stă cu femeia”, a fost mesajul direct al lui Becali pentru Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Și colegii de la FCSB văd că Florinel nu mai este la același potențial fizic dinaintea accidentării din Serbia

Florinel Coman a avut o accidentare foarte serioasă la partida din Serbia, cu Backa Topola, care l-a ținut departe de teren până aproape de finalul lui 2020. Revenirea sa din punct de vedere fizic este încă destul de dificilă, amănunt pe care-l confirmă inclusiv colegii săi de la FCSB.

Dar la toate acestea se adaugă și excesele extra-sportive, despre care inclusiv patronul Gigi Becali l-a atenționat în discuția pe care au avut-o. „Știu sigur de la oamenii mei de la echipă că nu te pregătești cum trebuie la antrenamente, de aceea nici nu reușești să joci cum vrei”, i-a spus, direct, patronul. Care a legat această delăsare a favoritului său și de relația amoroasă pe care acesta o are de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a contrat în direct la TV cu Daniela Crudu, cerându-i acesteia să-l lase în pace pe Mihai Costea: „O să le fac eu program de sex!”

Gigi Becali a avut o experiență cu Mihai Costea pe vremea când îl avea jucător la FCSB pe actualul echipier al celor de la Chindia Târgoviște. Costea cel mic era într-o relație cu vedeta TV Daniela Crudu, iar patronul considera că legătura îi dăuna jucătorului.

Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace. N-am nimic împotrivă, dar de cînd e cu Cruduţa, lui Mihai îi cam tremură genunchii. Eu am un sfat pentru el: să «lovească» repede şi să se culce! O să le fac eu program de sex ca să nu aibă băiatul probleme pe teren”, declara Becali acum aproape 10 ani.

Patronul s-a și contrat în direct la TV cu Cruduța, care era asistenta lui Dan Capatos la emisiunea nocturnă de la Antena 1. Ea transmis acesteia să-l lase în pace pe Mihai Costea. Totul se întâmpla pe finalul anului 2011, pe când atacantul avea 23 de ani.

  • 5,5 milioane de euro este cota actuală a lui Florinel Coman, cu 500.000 de euro mai puțin decât în urmă cu un an
  • 30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Coman cu FCSB, el venind la roș-albaștri în iunie 2017

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT