Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cei doi oameni din fotbal de care lui Gigi Becali îi pare rău când pierd. Cu unul se bate la titlu, celălalt i-a luat titlul!

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre patronii rivali din SuperLiga de care îi pare rău când pierd. Se bate cu ei la titlu de campion al României.
03.04.2024 | 11:38
Cei doi oameni din fotbal de care lui Gigi Becali ii pare rau cand pierd Cu unul se bate la titlu celalalt ia luat titlul
Gigi Becali a vorbit despre singurii patroni din fotbalul românesc de care îi pare rău atunci când pierd. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este mai aproape ca oricând să câștige un nou titlu de campion în SuperLiga cu FCSB după o pauză de 9 ani, dar se gândește în același timp și la patronii rivali din fotbalul românesc. Iar de unii dintre ei chiar îi pare rău atunci când iau bătaie.

Dan Șucu și Gică Hagi, singurii oameni din fotbalul românesc de care lui Gigi Becali îi pare rău când pierd

Rapid pare că a ieșit definitiv din lupta la titlu cu FCSB după eșecul de la Craiova, însă între patronii Dan Șucu și Gigi Becali continuă să existe o rivalitate pe plan fotbalistic. Cei doi s-au înțepat „amical” în ultima vreme, atacurile au venit mai mult din partea rapidistului, dar cu toate acestea Becali susține că nu-i poartă nicio dușmănie. Ba din contră, sunt momente când se supără la înfrângerile acestuia.

ADVERTISEMENT

„Șucu e un om cu o calitate extraordinară și de aia îmi pare rău de el… Rar mi s-a întâmplat să-mi pară rău de un om din fotbal, că dacă sunt cu el rival… Și de Hagi îmi mai pare rău.

Iar al doilea e Șucu. Oameni de care îmi pare rău de ei la fotbal. În rest, nu m-a interesat niciodată. Treaba lor. Dar Șucu e prea calitate, om bun. Voi nu-l cunoașteți așa bine… Voi îl vedeți că e el mai așa…”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„El v-a mai șarjat așa, amical… Că nu e Liga Becali…”, l-a întărâtat moderatorul Horia Ivanovici pe Gigi Becali, cu referire la atacurile din ultima perioadă lansate de Dan Șucu.

Dar patronul FCSB nu a vrut să-i răspundă rivalului din Giulești cu aceeași monedă, ci a continuat pe un ton împăciuitor: „Ei, lasă… Dacă mai vrea să zică și el… Dar ca și calitate, este un om de calitate”, e replica lui Gigi Becali pentru Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Apoi, patronul FCSB a vorbit și despre nașul Gică Hagi, alt rival din din fotbalul românesc la meciurile căruia suferă atunci când ia bătaie. Și antrenorul-patron care sezonul trecut i-a „furat” titlul cu Farul.

„Singurul de care îmi mai pare rău este Gică. Atunci când mănâcă bătaie. Nu când mănâncă acasă, când ia bătaie prin deplasări. Și-mi pare rău de el… Uite Gică, săracu, unde e? La Iași… Sau la Arad… Băi, săracul, acum vine și pe drum amărât.

ADVERTISEMENT

Hagi… El e antrenor. Dă și bani când mănâncă bătaie. Deci el e antrenor, și când mănâncă bătaie dă bani. Și când câștigă dă bani, și când mănâncă bătaie dă bani. Deci trebuie să ții cont de astea.

Hagi muncește, e munca lui, mănâncă bătaie dă bani, câștigă dă bani. Sunt niște chestiuni de care trebuie să ținem cont”, a încheiat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Cei doi oameni din fotbal de care Gigi Becali îi pare rău când pierd

ADVERTISEMENT