News

Cei trei copii morți în accidentul din Teleorman au fost îngropați cu jucăriile preferate. Sute de oameni au venit la funeralii

Miercuri, 27 iulie, familia decedată fulgerător în accidentul din Teleorman a fost condusă pe ultimul drum. Cei trei copii morți în tragicul eveniment rutier au fost îngropați cu jucăriile preferate.
27.07.2022 | 19:37
Cei trei copii morti in accidentul din Teleorman au fost ingropati cu jucariile preferate Sute de oameni au venit la funeralii
Cei trei copii morți în accidentul de luni au fost îngropați cu jucăriile preferate. Sursa foto: colaj Fanatik / wowbiz.ro / Facebook
ADVERTISEMENT

Durere de nedescris, miercuri, pentru rudele familiei decedate pe o șosea de lângă Alexandria. Cei trei copii, alături de părinții lor, au fost conduși pe ultimul drum.

Lacrimi și durere în Teleorman. Cei trei copii morți în accidentul de luni au fost îngropați cu jucăriile preferate

Toți membrii familiei din Zimnicea au fost îngropați într-o groapă comună, într-un cimitir din comuna Izvoarele.

ADVERTISEMENT

Întreaga comunitate din zonă i-a plâns și îi plânge în continuare pe cei cinci. Oamenii încă nu înțeleg cum a avut loc o astfel de tragedie pe un drum pe care circulă toată lumea de ani întregi.

Rudele sunt îngenuncheate de durere. Cei cinci erau așteptați acasă în vacanță, iar acum sunt conduși, toți, pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Vlăduț, Cristina și Alex au fost îngropați cu jucăriile preferate. ”Cei trei copilași morți pe loc pe E70 lângă Alexandria au fost îngropați, alături de cei doi părinți, cu care se aflau în mașină, într-o groapa comună din cimitirul Izvoarele, cu dulciuri, pufuleți și cele mai frumoase jucării”, scrie Alexandria 2.0, pe Facebook.

Accidentul de luni i-a desfigurat pe toți membrii familiei. Rudele au pus poze cu fiecare membru în dreptul sicriului său

Cei apropiați de cele cinci victime nici măcar nu au putut să vadă trupurile acestora. Coliziunea extremă i-a desfigurat, astfel că rudele familiei au fost nevoite să pună poze cu fiecare membru în dreptul sicriului său.

ADVERTISEMENT


Familia decedată în accidentul de luni era în vizită în România. Aceștia locuiau în Franța, țară unde erau stabiliți de câțiva ani.

A mai rămas în viață o singură membră a familiei. E vorba de o fată, cel mai mare copil al celor doi soți.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a venit în România împreună cu rudele ei. A ajuns, din nefericire, miercuri, pentru înmormântare. Fata a trecut printr-un uriaș șoc în momentul în care a aflat că frații și părinții ei au decedat.

Reamintim că tragedia din Teleorman a avut loc luni, 25 iulie, pe DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești.

Cei trei copii și părinții lor au murit pe loc după ce mașina familiei în intrat în coliziune frontală cu un TIR. Șoferul autotrenului afirmă că autoturismul ar fi ieșit din coloană, intrând pe contrasens.

ADVERTISEMENT