Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cei trei titulari de la Petrolul pe care Craiova i-a ratat. „De pe vremea lui Rădoi”

Universitatea Craiova a fost foarte aproape să aducă trei jucători cheie de la Petrolul. De ce nu s-au mai făcut transferurile. Vin în iarnă?
25.10.2023 | 12:03
Cei trei titulari de la Petrolul pe care Craiova ia ratat De pe vremea lui Radoi
Huja, Jair și Țicu au fost doriți de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost umilită pe teren propriu de Petrolul Ploiești. Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că „leii” au fost aproape să aducă trei „lupi galbeni” în Bănie.

Universitatea Craiova a ratat trei titulari de la Petrolul: „Au fost discuții și pe timpul când era Rădoi și după”

Horia Ivanovici i-a dat un sfat prețios patronului Universității Craiova după 1-3 cu Petrolul: „Mihai Rotaru îl place pe Papură, care din ce am înțeles este un foarte bun teoretician. Se pare că are niște probleme cu practica. Dar am înțeles că Papi știe fotbal enorm și e un tip foarte doxat. 

ADVERTISEMENT

Eu îți spun la modul serios, dacă eram patronul Craiovei aseară, când s-a terminat meciul, exagerând un pic, puneam mâna pe telefon și spuneam: ‘Doua, Gicu Grozav, Jair, și mai zi-mi vreo doi, Huja… Alo, Marian Copilu, ne cunoaștem. Cât costă băieții ăștia? 1,5 sau 2 milioane, da? Te rog frumos, din etapa viitoare sau din iarnă vreau să fie la Craiova’, a spus moderatorul la FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Cârțu a oferit detalii în premieră despre negocierile cu „găzarii”: „Jair a fost la un moment dat așa în discuție, să încercăm să îl aducem la Craiova, la fel și Huja. Au fost discuții și pe timpul când era Rădoi mi se pare. Și după. Rădoi i-a dorit pe Jair și pe Huja”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a ratat pe Huja. Și căpitanul Petrolului putea ajunge în Bănie

Sorin Cârțu a explicat de ce fundașul central nu a mai ajuns la U Craiova: „A fost o discuție și gândurile noastre s-au dus către Huja, dar la el s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu accidentarea și atunci a ieșit din planurile noastre. Amândoi au fost”.

 Vivi Răchită a spus că jucătorul care i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu și a primit 16 etape de suspendare a fost aproape de Universitatea Craiova: „Și Țicu atunci când a fost Bancu accidentat”. 

ADVERTISEMENT

Marian Huja, în lacrimi la Fanatik SuperLiga: „Chiar am dat golul ăsta? Chiar am revenit?”

Revenit după accidentarea de zece luni, Huja a reușit golul carierei pe „Oblemenco” și a izbucnit în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA: „După meci eram șocat, eram așa daydream, chiar am dat golul ăsta? Chiar am revenit după 10 luni și la debut am dat gol? Pentru fundaș e special, nu o să uit niciodată. Când am plecat și m-am accidentat eram într-un moment bun, acum vreau să o reiau tot de acolo.

Eu n-am pierdut 10 luni, am câștigat 10 luni, m-am pregătit și mai bine. Am mai multă forță, viteză, m-am uitat la mai mult fotbal. Am învățat fotbalul mai mult. Am altă idee de fotbal.

ADVERTISEMENT

Asta, mai important m-a adus și mai aproape de Dumnezeu. Ai nevoie de ceva sprijin în momentele astea, de ceva mai mare decât tine și decât orice. Și asta m-a ajutat mult și să nu uit mama, a fost numărul 1”

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO de la ora 10:30, în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea poate fi urmărită și pe YouTube și Facebook, în premieră, de la ora 17:30.

Trei jucători de la Petrolul, aproape de U Craiova

ADVERTISEMENT