Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Petrolul, lăudată după victoria de la Craiova. „Tiki-Taka. Zici că erau Barcelona”

Petrolul Ploiești a fost lăudată de Horia Ivanovici după victoria de la Craiova cu formația lui Mihai Rotaru, scor 3-1.
23.10.2023 | 11:40
Petrolul laudata dupa victoria de la Craiova TikiTaka Zici ca erau Barcelona
Petrolul Ploiești a fost lăudată de Horia Ivanovici după victoria de la Craiova cu formația lui Mihai Rotaru, scor 3-1. Sursa Foto: Facebook Petrolul Ploiești
ADVERTISEMENT

Elevii lui Florin Pârvu au oferit o lecție de fotbal formației lui Mihai Rotaru, după un 3-1 pe stadionul Ion Oblemenco. Petrolul Ploiești a fost lăudată de Horia Ivanovici după victoria cu Universitatea Craiova. Oaspeții au dominat foarte bine meciul și s-au impus categoric în fața oltenilor.

Petrolul, lăudată după victoria de la Craiova

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a lăudat Petrolul după victoria de la Craiova. Oaspeții au arătat un joc foarte bun în fața oltenilor, fiind comparat cu Tiki-Taka-ul Barcelonei. Totodată, golul lui Alexandru Musi i-a adus aminte gazdei emisiunii de faza făcută de Arsenal în derby-ul cu Chelsea, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

“Am văzut partida, au pierdut cu 3-1 împotriva Petrolului. Lecție de fotbal predată de gazari. Apropo și de ce spune Vivi Răchită. La un moment dat, ziceai că Petrolul, fără exagerare, este Barcelona și joacă Tiki-Taka pe terenul din Bănie.

Primul gol, o adevărată capodoperă fotbalistică. Golul lui Musi. Am numărat la un moment dat și m-am oprit, erau vreo 14-15 pase consecutive făcute de băieții lui Pârvu. Apoi, au dat centrare și gol după modelul Arsenal. Golul de 2-2 al lui Arsenal.

ADVERTISEMENT

Repet, dar după o fază superbă. Mai mult decât atât, în a doua repriză oltenii nu au văzut mingea. Mi s-a părut o lecție deschisă, predată de dirigintele lui Petrolul Ploiești, unor elevi, că așa arătau,  care nu învățaseră.

Elevii Universității Craiova veniseră din vacanță, apropo că a fost pauză, cu temele nefăcute, total nepregătiți. Rău de tot mi s-a părut că a arătat Universitatea Craiova”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Reacția suporterilor Universității Craiova, după eșecul cu Petrolul Ploiești

Suporterii Universității Craiova i-au felicitat pe oaspeți, însă i-au criticat foarte dur pe jucătorii din Bănie și pe Corneliu Papură: “Felicitări Petrolul Ploiești pentru acest antrenament reușit și mult succes în etapa viitoare! Noi o să rămânem la stadiul de antrenament mult timp dacă nu se ia o decizie în privința atitudinilor jucătorilor. Vamos Papi!

Incredibil ce au reușit acești jucători, au demonstrat că sunt din ce în ce mai dobitoci, grea performanța, dar pentru Liga III se acceptă, bravo băieți. Urmează încă un meci de unde veți veni cu patru goluri, cel cu Rapid. Rușine să vă fie.

ADVERTISEMENT

Papură numai experiențe face, e departe de realitate”, „Un meci fără miză așa au trat vedetele meciul, păcat de public. Antrenorii nu vor și se lasă în jocul de culise, demisia e cel mai frumos mod de abordare”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Petrolul Ploiești, lăudată după victoria cu Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT