Life

Cel mai bogat artist din România. Averea cântăreței este una impresionantă

Cine este cel mai bogat artist din România. Averea pe care o deține celebra cântăreață este una impresionantă. Este milionară în euro.
03.01.2024 | 15:24
Cel mai bogat artist din Romania Averea cantaretei este una impresionanta
Despre ce artistă este vorba. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cine este cel mai bogat artist din România? O celebră cântăreață, de fapt, se crede că ar deține cea mai multă avere dintre toți colegii săi de breaslă. În conturi a adunat milioane de euro până la cei 37 de ani pe care îi are. Numai casa în care locuiește trece de milionul de euro.

Cine este cel mai bogat artist din țară. Ce tarif cere la evenimente

Țara noastră are o mulțime de artiști talentați, unii foarte cunoscuți, iar alții mai puțin. Unii au reușit să-și construiască o carieră solidă, adunând o mulțime de bani, pe lângă dobândirea notorietății, iar alții mai puțin. Iată cine ar fi cel mai bogat interpret de la nivel național.

ADVERTISEMENT

În spațiul public sunt voci care spun că Inna este artistul român care stă cel mai bine la capitolul financiar. La peste 15 ani de când s-a lansat în industria muzicală, cântăreața ar fi posesoarea unei averi de peste 23 de milioane de euro.

Inna și-a îmbunătățit veniturile odată ce piesa sa ”Hot”, apărută în 2009, a devenit hit internațional. Faima i s-a răspândit inclusiv peste Ocean, unde la un concert din SUA ar solicita nici mai mult și nici mai puțin de 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La concertele din țară, Inna este mai moderată și nu cere o sumă de 40.000 de euro, ci 15.000 de euro cu TVA. Totodată, artista percepe și costul biletelor de avion la distanțe mai mari de 300 de kilometri, iar la cazări întotdeauna două camere tip ”single” (pentru o singură persoană, n.r).

”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA,  două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane”, a declarat un organizator de spectacole, care cunoaște onorariilor artiștilor din țară, potrivit playtech.ro

ADVERTISEMENT

În ce-și investește Inna banii

Inna fascinează cu fiecare apariție și în mod cert mare parte din banii pe care îi câștigă îi investește în cariera sa de artist. Pe haine Inna ar cheltui destul de mult, dar dincolo de vestimentație, aflați și că interpreta și-a achiziționat o vilă impozantă.

Inna stă într-o vilă care trece de un milion de euro, situată într-un cartier rezidențial de pe raza comunei Pantelimon. Vila este foarte spațioasă, amenajată cu mai multe camere, studio de înregistrări, unde artista își petrece mare parte din timp.

ADVERTISEMENT

Pe lângă locuința scumpă, Inna este și posesoarea unor bolizi de lux de câteva sute de mii de euro. Dincolo de cariera de succes și averea impresionantă, Inna este împlinită și în plan sentimental. De mai mulți ani formează un cuplu cu rapperul Deliric.

ADVERTISEMENT
Tags: