Sport

Fanii Rapidului au făcut pace cu Bergodi: “Va fi respectat și susținut”

Galeria Rapidului nu îl va contesta pe Cristiano Bergodi. De ce ultrașii nu vor mai scanda anumite nume la meciuri.
14.07.2023 | 07:34
Fanii Rapidului au facut pace cu Bergodi Va fi respectat si sustinut
Liviu Ungurean anunță că Bergodi are susținerea galeriei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului s-a decis să rămână alături de Cristiano Bergodi înainte de meciul de debut împotriva fostei sale echipe, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Liviu Ungurean, mesaj clar înainte de Rapid – Sepsi: „Nu mergem la stadion să punem antrenori. Nu e război”

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a îngropat securea războiului înainte de debutul lui Cristiano Bergodi în Giulești: „Avem asteptări foarte mari pentru că avem promisiuni oficiale din partea conducerii că Rapid se bate în viitorul sezon la primele trei locuri. Noi nu punem niciun pic de presiune.

ADVERTISEMENT

Mergem la stadion, suntem parte din fenomen. Nu mergem să punem antrenori, așa cum s-a insinuat. Ne-am spus punctul de vedere, atât. Nu e război.

Adevărații rapidiști sunt cei din tribună, care stau în frig și în ploi, care merg în deplasări”, a dezvăluit liderul galeriei Rapidului în emisiunea realizată de Gabi Safta la Radio Gold FM.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean anunță măsurile luate de galeria Rapidului: „Nu vom mai scanda anumite nume”

„Bocciu” a dezvăluit și ce decizie s-a luat la nivelul galeriei: „Din acest momen,t vă anunț că nu vom mai scanda anumite nume. Să nu se mai supere unul sau altul. Vom scanda numai Rapid. Am văzut că și la Centenar au lipsit unii pentru că nu au fost invitați. Cred că dacă ei iubesc Rapid nu aveau nevoie de invitații pentru a fi fost acolo, la sărbătoare În această săptămână s-a încercat scindarea suporterilor”.

Cu toate acestea, șeful fanilor „alb-vișinii” e convins că „Șumi” e cel care poate readuce gloria în Giulești„Eu am spus numai că Șumudică este singurul care poate duce Rapid, acum, spre performanță, dar nu l-am impus. Este o minciună care m-a deranjat foarte tare. S-a înțeles gresit. Noi mereu am strigat împotriva sistemului și contra răufăcătorilor”.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean le răspunde și celor care l-a acuzat că vrea să impună cu forța antrenorul la Rapid: „Sunt avocatul familiei și copiilor mei și al suporterilor rapidiștii, nu al lui Șumudică. Ne-au pus vorbe aiurea în gură. Șumudică e cel mai mare antrenor. Îl recomandă CV-ul. A luat titlul cu Astra, cu un grup greu, Budescu, Săpunaru, Niculae, Seto, Alibec. Și fără bani”.

Elogii pentru Marius Șumudică: „Singurul care poate duce Rapid în Europa”

Chiar și în aceste condiții, antrenorul italian nu va fi contestat de către galerie, în timp ce „Șumi” e văzut singura salvare a „giuleștenilor”: „Șumudică e singurul care poate duce Rapid în Europa. Bergodi e antrenor bun, a vorbit mereu frumos de Rapid, nu a intrat în polemică vreodată cu cineva de la noi. Va fi respectat și susținut.

ADVERTISEMENT

Nu mergem în direcția în care vor unii. Să greșim noi. Mingea e la ei, la angajati, conducere, staff. Vrem echipă, vrem performanță. Nu permit scindarea Rapidului. S-a promis performanță și nu vrem să fim arătați cu degetul. Dacă nu va fi făcută, să plece aceia care țin frâiele echipei”, a mai spus ultrasul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT