Fotbal international

Cel mai tare „11” al jucătorilor infectați cu coronavirus. Cum arată „echipa ideală” din Liga 1

29.10.2020 | 13:54
Cel mai tare 11 al jucatorilor infectati cu coronavirus Cum arata echipa ideala din Liga 1
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost reconfirmat pozitiv pentru a treia oară, iar din această cauză a ratat duelul cu Messi din Champions League, spre disperarea tuturor fanilor care așteaptau cu sufletul la gură confruntarea dintre cei doi.

Astfel, FANATIK a pus pe hârtie cel mai tare prim unsprezece al jucătorilor care au fost infectați cu coronavirus, iar Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe și Neymar nu puteau lipsi din această echipă super ofensivă, unde Dybala este doar rezervă.

ADVERTISEMENT

Pe întreg mapamondul au fost zeci, dacă nu sute de fotbaliști care au fost infectați, fotbalul fiind unul dintre cele mai afectate sporturi, atât din punct vedere al infectărilor, cât și la nivel financiar, marile cluburi pierzând sute de milioane de euro.

O linie defensivă molipsitoare, coordonată dintre buturi de Keylor Navas

Antrenorul echipei, Diego Simeone, a convocat o apărare de care nu se poate apropia nici cea mai tare linie ofensivă din lume! Fundașii echipei lui Simeone cu siguranță îl vor face pe Keylor Navas cel mai fericit portar, pentru că vor ține la distanță mare de poarta sa orice echipă cu care ar juca.

ADVERTISEMENT
  • Jose Luis Gaya – fundașul Valenciei a fost declarat asimptomatic și s-a autoizolat pe 15 martie, când pandemia de coronavirus era în plină explozie.
  • Marquinhos – sare în ajutor, iar jucătorul lui PSG va izola mingea în afara careului de 16 metri. A fost diagnosticat pozitiv în septembrie, înainte de startul campionatului.
  • Matthijs De Ligt – nu poate refuza nici el convocarea. Olandezul lui Juventus Torino s-a infectat și el în luna martie, când pandemia a lovit puternic toată Italia.
  • Jose Gimenez – fotbalistul lui Atletico Madrid nu are cum să lipsească din echipa lui Diego Simeone. Uruguayanul a fost și el declarat pozitiv pe 22 septembrie.

Cei trei mijlocași care ,,te bagă în boală!”

  • Paul Pogba – francezul poate demonstra că merită să joace la Manchester United și că poate reveni fotbalistul din urmă cu un an. A fost testat pozitiv pe 27 august și a revenit în Premier League pe 12 septembrie.
  • Thiago Alcantara – Spaniolul lui Klopp de la Liverpool poate da un plus de siguranță la mijlocul terenului. Alcantara s-a alăturat echipei lui Simeone, pe 29 septembrie și a ratat meciul împotriva lui Arsenal, deși impresionase în primele partide în tricoul „cormoranilor”.
  • Neymar – este cel mai bine plătit jucător din echipă. A făcut parte din primul grup de jucători infectați de la PSG înainte de startul campionatului, alături de Ángel Di María și Leandro Paredes.
ADVERTISEMENT

Atacul devastator de care nu te poți feri orice ai face!

  • Kylian Mbappe – vine alături de prietenul său Neymar și întregește ,,lotul COVID” al lui PSG, care dă cei mai mulți jucători în această echipă a celor mai buni jucători infectați: 4!
  • Cristiano Ronaldo portughezul tocmai a fost reconfirmat pozitiv pentru a treia oară și nu se știe cât va mai fi nevoit să stea pe bară.
  • Sadio Mane – golgheterul lui Liverpool va pune în pericol orice apărare adversă și ,,îi va îmbolnăvii” pe fundașii adverși cu acțiunile sale.

FCSB domină „echipa ideală” din Liga 1

FANATIK s-a gândit și la jucătorii infectați cu COVID-19 din Casa Pariurilor Liga 1 și care a făcut ravagii la cele mai importante echipe din campionatul intern și nu numai.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun unsprezece al jucătorilor infectați din Liga 1 ar putea arăta în felul următor:

  • Andrei Vlad (FCSB) – Cristi Manea (CFR Cluj), Mike Cestor (CFR Cluj), Vali Crețu (FCSB), Iulian Cristea (FCSB) – Damjan Djokovic (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Florin Tănase (FCSB) – Florinel Coman (FCSB), Dennis Man (FCSB). Antrenor principal: Dan Petrescu. Președinte: Gică Popescu. Patron: Mihai Rotaru.
ADVERTISEMENT
Tags: