Fotbal international

Cel mai tare banner al unui suporter de la Campionatul Mondial 2022: “Iubire, îţi explic acasă!” Foto

Un suporter al Ecuadorului a avut cel mai tare banner de la Campionatul Mondial 2022. Ce mesaj a avut pentru jumătatea care a rămas acasă.
26.11.2022 | 14:45
Cel mai tare banner al unui suporter de la Campionatul Mondial 2022 Iubire iti explic acasa Foto
Fanii din Ecuador au făcut spectacol la Campionatul Mondial 2022
ADVERTISEMENT

Ecuadorul visează la optimile de finală, după primele două etape de la Campionatul Mondial 2022, iar fanii au făcut spectacol în tribune. Unul dintre suporterii selecţionatei lui Gustavo Alfaro a avut un mesaj inedit pentru iubita lui.

Banner-ul unui fan al Ecuadorului la CM 2022 face înconjurul lumii

În timpul meciului Olanda – Ecuador 1-1, pe imaginile prezentate la TV a apărut un fan al sud-americanilor. Acesta purta un banner prin care îi transmitea iubitei că-i va explica acasă cum a ajuns în Qatar.

ADVERTISEMENT

“Iubire, îţi explic împrumutul acasă”, a fost mesajul bărbatului, care a devenit imediat viral. Cel mai probabil, suporterul va trebui să dea socoteală, la întoarcerea în Ecuador, despre banii folosiţi pentru a face deplasarea.

Fan Ecuador
Fanul Ecuadorului şi banner-ul care a devenit viral

Peste 5.000 de ecuadorieni au făcut deplasarea în Qatar, iar aceştia au făcut show în tribune la cele două meciuri de la Campionatul Mondial, 2-0 cu Qatar şi 1-1 cu Olanda. Marele examen va veni marţi, de la ora 17:00, când Ecuadorul va juca decisivul cu Senegal.

ADVERTISEMENT

Mulţi dintre fanii Ecuadorului şi-au folosit economiile din ultimii ani pentru a merge în Qatar. Alţii, la fel ca suporterul cu mesajul pentru jumătatea lui, au apelat la împrumuturi de la bănci.

Cum se califică Ecuadorul în optimile de finală

Selecţionata lui Gustavo Alfaro se califică în optimile de finală dacă o va învinge pe Senegal. O altă opţiune este remiza în meciul contra africanilor, însă în acest scenariu are şanse mici să mai prindă locul 1 în Grupa A.

ADVERTISEMENT

Ecuadorul se poate califica şi cu o înfrângere, dar pentru asta are nevoie ca selecţionata Qatarului s-o învingă la scor pe Olanda. Scenariul este unul SF, din moment ce gazdele sunt deja eliminate matematic şi au arătat un joc modest în primele două partide.

Scandare specială a ecuadorienilor la meciul de deschidere de la CM 2022

Fanii Ecuadorului s-au făcut remarcaţi încă de la primul meci de la CM 2022, 2-0 cu Qatar. După ce autorităţile locale au anunţat că berea este interzisă pe cele opt stadioane, sud-americanii au folosit o scandare specială în timpul partidei.

ADVERTISEMENT

“Queremos cerveza (n.r. vrem bere)”, au cântat minute în şir fanii Ecuadorului. La finalul partidei, sud-americanii au plecat mulţumiţi de la stadion, după dubla lui Enner Valencia, care a adus cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT