Fotbal international

Cel mai tare contract semnat pe perioada Mondialului! Acord legal ca să fie lăsat să vadă toate meciurile. Clauze speciale pentru Messi și Ronaldo

Un fan al fotbalului din Spania și-a câștigat prin contract drepturi pe perioada Cupei Mondiale. Și-a convins soția să semneze o înțelegere pentru a urmări meciurile liniștit.
25.11.2022 | 13:04
Cel mai tare contract semnat pe perioada Mondialului Acord legal ca sa fie lasat sa vada toate meciurile Clauze speciale pentru Messi si Ronaldo
Cristiano Ronaldo a marcat în Portugalia - Ghana 3-2, iar celebrul SIIIU a răsunat și în țara bascilor. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pe perioada Cupei Mondiale, fotbalul are prioritate în fiecare casă. Un fan din Țara Bascilor a ținut să se asigure că așa vor sta lucrurile și în locuința sa. Don Alexander i-a înmânat soției un contract cu clauze foarte clare pe perioada turneului final. A obținut semnătura de la dona Angela!

Un fan al fotbalului din Țara Bascilor a obținut semnătura soției pe un contract fabulos. Poate vedea meciurile de la Cupa Mondială fără să fie deranjat

Cupa Mondială din Qatar propune 64 de meciuri pe parcursul a patru săptămâni, iar Don Alexander a vrut să se asigure că nu va rata nici măcar o secundă. Ca pentru orice om însurat, treburile casnice ar fi fost o povară foarte greu de dus pe perioada turneului final. Ar fi putut apărea discuții, certuri și se putea ajunge chiar la divorț.

ADVERTISEMENT

Dar don Alexander a fost prevăzător și s-a asigurat că doamna Angela îi va respecta dreptul de a vedea Cupa Mondială așa cum se cuvine. Totul parafat prin contract, ca să nu fie discuții.

“Don Alexander are o dorință teribilă de a vedea cea mai importantă, electrizantă și emoționantă competiție fotbalistică dintre toate. Campionatul Mondial se dispută o dată la 4 ani”, au fost aspectele pe care soțul a ținut să le specifice înaintea clauzelor impuse.

ADVERTISEMENT
Contractul pe care don Alexander a insistat ca soția sa să îl semneze. Sursă foto: Twitter
Contractul pe care don Alexander a insistat ca soția sa să îl semneze. Sursă foto: Twitter

Domnul Alexander a cerut să nu fie deranjat de la niciuna dintre cele 64 de partide, fie și Qatar – Senegal, programat chiar vineri de la ora 15:00. Sau orice altă partidă care se presupune a fi lipsită de interes sau fără miză în privința calificării.

Clauze speciale pentru fiecare gol marcat de Cristiano Ronaldo la Cupa Mondială și în cazul în care Leo Messi va câștiga trofeul suprem

De asemenea, precautul soț a ținut să aibă control total pe telecomandă timp de o lună. A primit acordul soției că niciun alt program TV nu va avea prioritate în fața partidelor de la Campionatul Mondial. Ba chiar aceasta s-a obligat să asculte fără lamentări orice comentarii pe care soțul ei dorește să le facă legat de competiția din Qatar sau chiar amintiri de la alte turnee finale.

ADVERTISEMENT

De remarcat și două clauze speciale pentru meciurile pe care le dispută Leo Messi și Cristiano Ronaldo. În familia lui Alexander se va striga SIIIIU la fiecare gol pe care îl marchează Cristiano la turneul final. A fost deja o primă ocazie la victorie Portugaliei de joi, 3-2 împotriva Ghanei.

De asemenea, doamna Angela s-a obligat să accepte în camera de zi un tablou cu Leo Messi ridicând trofeul suprem, în cazul în care Argentina se impune la Cupa Mondială. La acest punct, doamna Angela pare să scape de problemă după debutul nefericit al “pumelor” în competiție.

ADVERTISEMENT

De menționat că acordul scris a fost datat cu 3 noiembrie și are semnătura clară a doamnei Angela, semn că domnul Alexandru se bucură în acest moment de privilegii pe care orice soț și le-ar dori.

 

ADVERTISEMENT