Sport

Cel mai tare mod de a se motiva pentru derby-ul Craiovei. Un jucător a venit cu boxa la stadion. Video exclusiv

FCU Craiova se pregătește cu stil de derby-ul orașului cu rivalii de la Universitatea. Sidibe a venit la stadion cu muzica dată la maxim în boxă.
04.11.2023 | 21:29
Cel mai tare mod de a se motiva pentru derbyul Craiovei Un jucator a venit cu boxa la stadion Video exclusiv
Sidibe a venit la stadion cu muzica data la maxim. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCU Craiova apelează la tehnici inedite de motivare înainte de meciul cu Universitatea. Sidibe a venit la stadion cu muzica dată la maxim. Belgianul va fi titular pentru echipa lui Mititelu în meciul care poate relansa formația olteană.

Sidibe este pregătit de derby

Craiova lui Mititelu are de tras pentru a reveni în formă. Oltenii sunt pe locul 13 în campionat, la 8 puncte de rivalii de la Universitatea. FCU are 14 puncte în clasament după primele 14 etape disputate.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova are parte de un start slab de sezon. Formația condusă de Adrian Mitielu a reușit doar 4 victorii în actuala stagiune. Ultimul succes al oltenilor a fost obținut în luna Septembrie, contra celor de la Dinamo. Farul, Botoșani și Voluntari sunt celelalte formații învinse de către craioveni.

Pe lângă cele patru victorii, FCU Craiova a mai reușit să obțină două remize, ambele în luna octombrie. 1-1 cu Poli Iași și 1-1 cu Hermannstadt sunt duelurile în care echipa lui Mititelu a reușit să scoată câte un punct.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova primește vizita celor de la FCU

La înfrângeri, FCU Craiova stă rău. Oltenii au pierdut 8 meciuri în actuala stagiune. Ultima înfrângere a formației lui Mititelu a fost contra celor de la UTA. Arădenii s-au impus pe terenul Craiovei cu scorul de 2-3.

Sidibe speră ca odată cu muzica să vină și victoriile în dreptul celor de la FCU. În vârstă de 22 de ani, Sidibe joacă la Craiova din sezonul 2021-2022. Belgianul și-a făcut junioratul la PSV. În acest sezon, Sidibe a reușit să înscrie 3 goluri în 14 partide.

ADVERTISEMENT

Pentru Sidibe, cele 3 goluri în 14 partide reprezintă un progres față de celelalte două sezoane. Belgianul a reușit anul trecut să înscrie de 3 ori în 20 de meciuri, iar în urmă cu două sezoane a punctat de 4 ori în 35 de partide.

Universitatea Craiova este și ea într-o scădere de formă. Echipa condusă de Rotaru a suferit două înfrângeri în ultimele două partide. 1-3 cu Petrolul și 2-0 cu Rapid sunt rezultatele care îi obligă pe olteni să joace la victorie derby-ul Craiovei.

ADVERTISEMENT

Craiova lui Rotaru este pe locul 4 în clasament, la 9 puncte de liderul FCSB. Universitatea Craiova joacă sub presiunea rezultatului. Papură nu mai este acceptat de fani, care au anunțat că nu vor mai susține echipa până când banca tehnică nu va fi schimbată.

ADVERTISEMENT