Life

Cele 4 semne zodiacale: Apă, Aer, Pământ și Foc. Tot ce trebuie să știi despre ele

16.04.2021 | 17:43
Cele 4 semne zodiacale Apa Aer Pamant si Foc Tot ce trebuie sa stii despre ele
Cele 4 semne zodiacale: Apă, Aer, Pământ și Foc. Tot ce trebuie să știi despre ele. Sursă foto: wallpaperaccess.com
ADVERTISEMENT

Cele 4 semne zodiacale ne influențează cursul vieții. Tu ești Apă, Aer, Pământ sau Foc? Astăzi îți explicăm tot ce trebuie să știi despre ele. Care este, de fapt, semnificația acestor elemente primordiale? 

Ele și-au pus amprenta asupra zodiacului încă de la bun început. Au funcția de simbol și ne vorbesc despre natura umană. Cele 4 elemente împart cele 12 zodii în patru grupe, a câte trei semne.

ADVERTISEMENT

Aerul – reprezintă nivelul mental, intelectual, mental, speranțele şi visurile.

Apa – reprezintă nivelul emoţional, universul sufletului, plin de dorinţe, sentimente şi iubire.

Pământul – reprezintă nivelul concret și aspectele materiale ale vieţii de zi cu zi.

Focul – reprezintă nivelul energetic, lupta, câștigul, acţiunea și determinarea.

Cele 4 semne zodiacale: Apă, Aer, Pământ și Foc

Semnele de Foc: Berbec, Leu și Săgetător

Primăvara este anunțată chiar de un semn de Foc. Aceste trei zodii au un spirit revoluționar și o mare încredere în forțele proprii. Sunt sincere și pline de entuziasm.

ADVERTISEMENT

Au nevoie de libertate și se dedică trup și suflet țelurilor pe care și le stabilesc. Însă, pot fi și egoiste, arogante și narcisiste.

Semnele de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Aceste zodii sunt strâns legate de familie și de cămin. Sunt stabile și echilibrate din punct de vedere emoțional. Pot fi și prea încăpățânate uneori.

ADVERTISEMENT

Caută să aibă parte de bogăție și de confort, fiind niște excelenți organizatori. Reușesc mai mereu să obțină tot ceea ce își doresc.

Semnele de Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător

Sunt niște nativi curioși și dispuși să acumuleze cât mai multe informații noi. Preferă universul abstract în defavoarea celui practic. Adoră conceptele și sunt sociabili, dar nu se deschid ușor în fața celor din jur.

ADVERTISEMENT

Pe plan sentimental, sunt niște zodii devotate partenerului de viață, dacă acesta reușește să le suporte firea schimbătoare. Aceste zodii mai sunt ordonate și calculate atunci când sunt preocupate de ceva anume.

Semnele de Apă: Rac, Scorpion și Pești

Sunt niște nativi ale căror vieți sunt conduse de imaginație, sentimente și emoție. Sunt cei mai introvertiți din zodiac, dar le place și să își facă prieteni noi. Când intră într-o relație, se dedică trup și suflet familiei.

Judecă mereu întâi cu sufletul, abia apoi cu rațiunea. Sunt și cei mai romantici nativi, fiind înzestrați cu un talent nativ în artă. Călătoriile îi ajută să se redescopere.

ADVERTISEMENT