Life

Cele două concurente de la Chefi la Cuțite care i-au uimit pe jurați. Au făcut un adevărat show în platou: ”Nu pot să-mi explic”

Participantele de la Chefi la cuțite care i-au impresionat pe cei 4 jurați. Tinerele nu vor fi uitate prea curând de telespectatori.
01.04.2024 | 23:29
Cele doua concurente de la Chefi la Cutite care iau uimit pe jurati Au facut un adevarat show in platou Nu pot sami explic
Participantele de la Chefi la cuțite care i-au impresionat pe cei 4 jurați. Tinerele nu vor fi uitate prea curând de telespectatori. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Cele două concurente de la Chefi la Cuțite care i-au uimit pe jurați. Au făcut un adevărat show în platoul emisiunii culinare moderate de Irina Fodor, în ciuda faptului că nu lucrează niciuna în domeniul gastronomiei.

Participantele de la Chefi la cuțite care i-au impresionat pe cei 4 jurați. Tinerele nu vor fi uitate prea curând de telespectatori

Participantele de la Chefi la cuțite care i-au impresionat pe cei 4 jurați. Tinerele nu vor fi uitate prea curând de telespectatori. Au fost prezente în ediția de luni, 1 aprilie 2024, demonstrând că au o energie aparte.

ADVERTISEMENT

Cele două sunt prietene bune și lucrează într-un domeniu complet opus artelor culinare. Andreea Pop (37 de ani) și Florentina Enciu (44 de ani) locuiesc în București și sunt, de profesie, funcționari economici.

Au ales să gătească separat pentru cei patru jurați ai show-ului culinar de la Antena 1. Decizia lor i-a luat prin surprindere pe toți, însă aspectul pe care l-au remarcat din prima bucătarii a fost chiar atitudinea lor.

ADVERTISEMENT

„Eram convinsă că sunteți gemene! Altfel nu pot să-mi explic, semănați și foarte mult, sunteți îmbrăcate la fel. M-ați indus în eroare”, le-a spus prezentatoarea show-ului, Irina Fodor, conform a1.ro.

„Ce ați mâncat în această dimineață, energie?!”, le-a întrebat chef Richard Abou Zaki, în emisiunea Chefi la cuțite. Jurații au rămas mască când au aflat în ce domeniu lucrează cele două prietene.

ADVERTISEMENT

Ele au un loc de muncă care le place foarte mult la Registrul Auto Român. O altă asemănare dintre cele două prietene, care nu a fost trecută cu vederea de jurați, a fost și faptul că s-au îmbrăcat foarte asemănător.

„Noi în șapte ani nu ne-am certat nici măcar o dată! Ne înțelegem foarte bine. Cred că într-o viață anterioară am fost surori. Eu simt că suntem surori dintr-o altă mamă”, au spus concurentele de la Chefi la cuțite, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Andreea Pop și Florentina Enciu, în etapa următoare de la Chefi la cuțite

Andreea Pop și Florentina Enciu au trecut în etapa următoare de la Chefi la cuțite, după ce au obținut 4 cuțite din partea juraților. Bucătarii de la Antena 1 le-au oferit posibilitatea de a demonstra că pot face față unei astfel de competiții.

„Să vedem care dintre noi are curajul să vă ia în echipă”, le-a spus în glumă chef Alexandru Sautner. Sezonul cu numărul 13 se anunță norocos, dar și spectaculos pentru jurați și pentru cei din fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT