Life

Cele două zodii feminine care înșală cu zâmbetul pe buze. N-au remușcări deloc!

Două zodii feminine înșală fără să clipească, ba îți și zâmbesc! Mihai Voropchievici vine cu un horoscop incendiar! Cine sunt infidele?
03.07.2023 | 15:04
Cele doua zodii feminine care insala cu zambetul pe buze Nau remuscari deloc
ADVERTISEMENT

Două zodii feminine n-au deloc remușcări atunci când înșală. Maestrul Mihai Voropchievici le descoase pe femei, în funcție de zodie.

Cele două zodii feminine care înșală cu zâmbetul pe buze

Iată câteva lucruri pe care nu le-ai știut despre câteva dintre cele 12 zodii feminine! Dacă pe 19 iunie FANATIK v-a spus care este cea mai fidelă zodie feminină, de data asta trebuie să vorbim și despre infidelitate! Descoperiți, în rândurile de mai jos, analiza lui Mihai Voropchievici!

ADVERTISEMENT

Leoaicele sunt considerate printre cele mai fidele zodii, la femei. Sunt romantice, deschise, dar și manipulatoare. Când iubesc cu adevărat, sunt corecte și chiar și bune gospodine. Au nevoie de un partener, pe cât de frumos, să știe să îi facă tot felul de complimente. Vor să primească daruri mici, dar și substanțiale.  Au de unde alege pe plan amoros. Vor părăsi fără probleme o relație care nu corespunde cu nevoile lor.

Leoaica nu te va lăsa la greu. Pare mai tăcută și timidă câteodată, dar în sine e foarte sexy și plină de umor. Femeia Leu vrea să dețină controlul, iar când nu reușește să facă așa ceva, când nu găsește un bărbat care s-o subjuge, își ia la revedere și caută unul pe care îl manipulează și-l dirijează cum îi convine.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt analitice în relații

Mergem la zodia Fecioară. Femeile născute în această zodie nu se implică într-o relație decât atunci când analizează avantajele și dezavantajele. Fecioarele sunt foarte fidele. Dacă un tip de bărbat corespund modului lor de analiză, nu-l mai scapă din privire.

Iar acum să aflăm cele două zodii feminine care înșală fără probleme! Balanța nu poate fi considerată statornică. Fiind prin excelență grațioasă, e dorită de toți. Formele și frumusețea de care se bucură o fac să fie pretențioasă. Această zodie cedează repede flirturilor. Pe cât e de serioasă în anumite ipostaze, foarte ușor devine infidelă, când e periată sau i se aduc osanale. Dacă au impresionat-o, a călcat alături și fidelitatea rămâne, undeva, o temă de discutat.

ADVERTISEMENT

Femeile Scorpion nu sunt printre cele mai fidele. Le place dragostea și jocul seducției. Sunt atractive, au o personalitate ca un magnet viu și sunt în permanent în situații în care ies în evidență. Sunt atente la orice mișcare care poate veni de la un potențial partener. Vor să știe, să vadă, să probeze, să analizeze. Le trebuie în permanență o altă persoană pe care să o pună în cumpănă vizavi de primul bărbat.

Nativele Scorpion au ceva atrăgător, încântător. Cât despre zodia Săgetător, spunem că este imprevizibilă. Femeile Săgetător au nevoie de un partener plin de surprize. Femeia Săgetător este femeia care cucerește cu dezinvoltură totală. Merg direct la țintă. Dacă le place de cineva o spun fără ocolișuri. Chiar dacă au câte un refuz, nu le interesează, merg să cucerească în altă parte.

ADVERTISEMENT

Femeile născute în zodia Pești vor dragoste pe viață

La femeile Capricorn, putem spune că vor o relație ca la carte. Sunt cochete și țin la tradiții. Femeile Vărsător sunt fidele până la un anumit punct. Dacă e gelozită, adică au un partener gelos, care vine cu acuze nefondate, îi lasă baltă. Aceste native vor înșela cu ecou, cu muzică, pentru a da o lecție partenerului de viață.

Printre acele zodii feminine care vor ca iubirea să dureze toată viața se află Peștii. Femeile Pești vor o dragoste pe viață. Când își doresc un partener, sunt printre cele mai fidele zodii. Sunt romantice, iar atunci când iubesc, nativele Pești sunt erotice, calde, gentile, dar pot fi și foarte posesive. Nu le place niciodată să li se spună banalități. Nu vor declarații trase la indigo, poate furate de undeva.

Pentru alte subiecte din sfera astrologiei, la fel de interesante, realizate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT