Life

Locurile din Europa pe care să le vizitezi dacă vrei o vacanță romantică. Nu sunt deloc scumpe și se poate ajunge destul de repede

Europa are multe locuri frumoase pe care trebuie să le vizitezi iarna. Dacă vreți să vă impresionați partenerul de viață, vă propunem câteva destinații de vis.
05.01.2024 | 07:05
Locurile din Europa pe care sa le vizitezi daca vrei o vacanta romantica Nu sunt deloc scumpe si se poate ajunge destul de repede
Destinații romantice din Europa/ sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Locurile din Europa pe care să le vizitezi dacă vrei o vacanță romantică. Sărbătorile de iarnă au trecut, așa că dacă vreți să petreceți un weekend sau o săptămână romantică, astăzi vă prezentăm destinațiile pe care nu trebuie să le ratați. Nu sunt deloc scumpe și se poate ajunge destul de repede. Iată care sunt acestea!

Destinații romantice din Europa

Europa este un tărâm senzațional care încă nu a fost descoperit în totalitate, așa că dacă v-ați propus să plecați într-o vacanță după sărbători, alături de partenerul de viață, trebuie să știți că există destinații populare pentru escapadele în doi. Nu, nu vorbim de Paris, ci de alte orașe mai puțin cunoscute, dar de-a dreptul fascinante!

ADVERTISEMENT

Mulți se gândesc la Franța când vine vorba de o vacanță în Europa, mai ales că cele mai mai multe cupluri aleg să se logodească acolo sau să își petreacă luna de miere. Cu toate acestea, există și alte orașe care merită vizitate, deși nu sunt atât de populare.

Dacă nu ați ajuns măcar o dată într-unul dintre aceste orașe, află că este momentul să o faceți. Iată cinci orașe pe care este musai să le vizitați alături de partenerul de viață. Veți rămâne impresionați!

ADVERTISEMENT

Amsterdam

De regulă, orașul Amsterdam este asociat cu femeile din Cartierul Roșu sau consumul de droguri, însă în ciuda acestui lucru, capitala Olandei este recomandată și pentru îndrăgostiți. Aici vă puteți bucura de o mulțime de activități care pot fi făcute în cuplu, precum plimbările romantice cu barca. Din acest motiv, Amsterdam este asociat uneori cu Veneția.

Lisabona, Portugalia

Lisabona îi cucerește instant pe turiștii care ajung acolo în vacanță. Este una dintre capitalele în care romantismul plutește în aer, dar nu este la fel de cunoscută precum destinațiile mai populare. Dacă ajungeți în Portugalia, este musai să vizitați Castelo de S. Jorge, locul care în sine ascunde o poveste impresionantă și poate fi ideală pentru cuplurile îndrăgostite. De asemenea, de acolo se poate zări cel mai frumos apus din Lisabona.

ADVERTISEMENT

Berlin, Germania

Berlinul nu este la fel de cunoscut precum alte țări din Europa. Este unul dintre orașele în care zilele friguroase predomină, dar poate fi o destinație de vacanță iarna. Atracțiile principale sunt sunt cabinele foto considerate locuri ideale de sărutat. În plus, Berlinul poate fi locul potrivit și pentru cei care preferă viața de noapte, existând o mulțime de cluburi și pub-uri în acest oraș din Germania.

Reykjavik, Islanda

În Islanda, atmosfera este una de iarnă, așa că cei care aleg să meargă acolo în vacanță, vor avea parte de momente de neuitat. Deși temperaturile sunt scăzute, capitala Reykjavik merită vizitată. Acolo există o mulțime de piscine geotermale, de unde se poate vedea și Aurora Boreală.

ADVERTISEMENT

Split, Croația

Un alt oraș care merită vizitat în această perioadă este Split, în Croația. Este o destinație ideală pentru cupluri, chiar și iarna. Locul îi atrage pe turiști ca un magnet, mai ales că temperaturile nu sunt așa scăzute. Cei care adoră viața de noapte, în Split pot descoperi numeroase cluburi.

ADVERTISEMENT
Tags: