News

Cele mai jenante inaugurări ale clasei politice! Toalete de școală, câțiva metri de autostradă sau pasajul Ciurel, zis și “cea mai scumpă curbă la stânga”

22.09.2020 | 17:57
Cele mai jenante inaugurari ale clasei politice Toalete de scoala cativa metri de autostrada sau pasajul Ciurel zis si cea mai scumpa curba la stanga
ADVERTISEMENT

Cele mai jenante inaugurări ale clasei politice aproape că te lasă fără cuvinte. Într-o Românie sufocată de probleme, guvernanții, indiferent de culoarea politică, își găsesc timp măcar să ne binedispună.

Astfel, de-a lungul timpului, mai mulți politicieni au intrat în istorie pentru festivitățile la care au participat abandonând ideea evenimentului în sine. Nu o dată, aflați în plină campanie electorală și căutare de voturi, aceștia s-au făcut de râs și au tăiat panglici pentru te miri ce obiective.

ADVERTISEMENT

Discutăm despre toaleta unei școli, despre o scară de incendiu sau autostradă fără parcări. Toate și-au făcut loc în peisajul mioritic și au fost primite cu zâmbetul pe buze de contribuabili.

Cele mai penibile tăieri de panglică ale politicienilor!

Campania pentru localele 2020 nu a rămas datoare. Șeful Executivului, Ludovic Orban a inaugurat, atenție, lucrările la „Autostrada de Centură a Bucureștiului”. Pentru că nu era de ajuns evenimentul în sine, liberalii au avut parte și de artificii tricolore. Totul pentru un drum care, la un moment dat, o să fie.

ADVERTISEMENT

Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, a inaugurat o școală nefuncțională. Presa locală a scos în evidență faptul că la eveniment au participat și elevii care, apoi s-au întors acasă, pentru că lucrările de construcție nu erau gata.

De remarcat că școlarii l-au așteptat pe liberal cu pâine și sare. Schimbăm partidul, nu și obiceiul. FANATIK a scris în exclusivitate despre primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. Acesta nu a ezitat și a mers cu alai mare și toate televiziunile după el să inaugureze o grădiniță în Sectorul 6 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Au urmat zeci de poze, interviuri și ipostaze cu edilul plimbându-se prin săli și arătând tuturor minunea. Culmea, primarul n-a stat o clipă pe gânduri și a invitat toți părinții să-și înscrie copiii la grădiniță.

Grădinița lui Mutu este închisă și în luna septembrie

Ce a uitat edilul să transmită este că unitatea nu putea face înscrieri dintr-un motiv cât se poate de simplu. Nu era acreditată, nu avea nici măcar un angajat și nici până în ziua de astăzi nu funcționează.

ADVERTISEMENT

„Trebuie întâi acreditată și abia după aceea vor începe înscrieri și angajări. Momentan, tot ceea ce pot să vă spun este că nu știm nimic. Au inaugurat-o, dar eu ce să vă spun?

Au inaugurat-o înainte să fie angajați oameni sau să poată avea loc înscrieri. Noi nu putem să facem înscrieri până nu sunt toate actele gata. Probabil că o să fie gata anul acesta, dar nu pot să vă spun o dată exactă. Acum n-avem personal, n-avem nimic”, a spus reprezentanta liceului Marin Preda pentru FANATIK.

Floare la ureche pe lângă primarul din Tecuci. În urmă cu doi ani de zile, Cătălin Hurdubae împreună cu viceprimarul Dănuţ Pintilie, city-managerul Mircea Iulian şi Constantin Ursulică, şeful de cabinet al senatorului Daniel Butunoi, au inaugurat, în incinta unei grădiniţe, o scară exterioară de incendiu.

Scară de incendiu, toalete și toate cele

Gestul a fost justificat în cele din urmă după o cascadă de râsete. Politicienii au spus că scara era prima investiţie remarcabilă finalizată de Primăria Tecuci după doi ani de mandat.

Mergem chiar mai în spate și constatăm că autostrada A3 a fost inaugurată cu fast, dar n-a avut parcări ani de zile. Nu e singura care s-a lovit de această problemă. Și pe Autostrada Soarelui era la fel la început.

Anul acesta, primarul Galațiului a inaugurat o grădiniță într-o clădire de peste 100 de ani. Presa locală spune că Ionuț Pucheanu s-a lăudat pe Facebook că unitatea este una nouă.

Poate cea mai de răsunet inaugurare a avut loc în 2018.  Atunci, nu mai puțin de trei grupuri sanitare ale unei școli din Piatra Neamț au primit botezul de la primarul municipiului, Dragoș Chitic. Alături de el au fost și alți oficiali din cadrul Consiliului Local, Primăriei și Inspectoratului Școlar.

Bătaie pe poze…în toaletă

Culmea sau nu, însă toți s-au adunat în baia Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” din Piatra Neamț, acolo unde au tăiat panglici tricolore.

Sursa foto – zch.ro

Președintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu metroul în urmă cu doar câteva zile și a vrut să fie printre primii care fac lucrul acesta pe Magistrala M5 din Drumul Taberei. Aproape zece ani de zile au așteptat bucureștenii din această zonă minunea.

În semn de respect, preț de câteva ore, intrarea a fost gratis. După care a urmat Pasajul Ciurel, adică „cea mai scumpă curbă la stânga” inaugurată vreodată. Pentru că, din păcate, deocamdată drumul nu duce nicăieri. Mai mult de atât, în doar câteva zile, pasajul a devenit un furnicar de mașini.

Conducătorii auto petrec timp prețios în trafic și merg bară la bară. Apoi, evident, ca la un semn, urmează un indicator care te obligă să faci stânga. Și de aici, Dumnezeu cu mila.

Noul pod de la Ciurel, dat in folosinta sambata 19 Septembrie cu surle si trambite OBLIGA transportul in comun sa urce pe trotuar pentru a putea lua curba la urcare . Bretelele sunt inguste ca naiba si sunt curios cum o sa ajute acest lucru cand un tir sau un camion cu dubla remorca va dori sa foloseasca acelasi traseu….vedeti filmultetul atasat

Geplaatst door Dragos Dibla op Maandag 21 september 2020

Culmea, oamenii spun că autobuzele liniei 601, ale Societatii de Transport Bucuresti (STB), sunt obligate să urce pe trotuar pentru a vira la urcarea pe podul Ciurel. Ceea ce indică faptul că breteaua podului este prea îngustă pentru mașinile pe care le deține compania.

ADVERTISEMENT