Life

Cele mai spectaculoase ținute purtate la cea de-a doua semifinală Eurovision 2022. Australia și Georgia, apariții inedite

Iată care au fost cele mai spectaculoase ținute purtate la cea de-a doua semifinală Eurovision 2022. Australia și Georgia au avut apariții inedite seara trecută, la Torino.
13.05.2022 | 07:21
Cele mai spectaculoase tinute purtate la cea dea doua semifinala Eurovision 2022 Australia si Georgia aparitii inedite
Cele mai spectaculoase ținute purtate la cea de-a doua semifinală Eurovision 2022. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurenții care au participat la cea de-a doua semifinală Eurovision Song Contest 2022 au reușit să impresioneze publicul cu prestația de pe scenă, iar unii dintre aceștia au purtat ținute spectaculoase.

Cele mai spectaculoase ținute de la Eurovision 2022, a doua semifinală

Momentele artistice din cea de-a doua semifinală Eurovision 2022 au cucerit publicul, iar unii dintre reprezentanții țărilor participante au purtat ținute inedite, extravagante. Australia și Georgia sunt doar două dintre țările care au făcut spectacol în acest an.

ADVERTISEMENT

Iată care este topul celor mai impresionante ținute din acest an, realizat de click.ro.

Australia

Artistul reprezentant al Australiei, Sheldon Riley, a participat la concursul muzical cu melodia “Not The Same”, cu care a reușit să se califice în marea finală. Cântărețul a purtat o ținută extravagantă joi seara, cu trenă și falduri voluminoase, dar și cu mult puf alb.

De asemenea, Sheldon a purtat și o mască realizată din mărgele de culoare metalică, ieșind dintr-o coroană. Acesta a avut mai multe inele, dar și unghii lungi. A apărut pe scenă într-un nor de fum cenușiu, care l-a înconjurat pe parcursul prestației sale.

ADVERTISEMENT

San Marino

Achille Lauro, reprezentantul statului San Marino, a purtat o ținută complet transparentă pe scena de la Torino, cu accente sclipitoare și cu lenjeria intimă la vedere.

Acesta a purtat o pălărie de cowboy cu ștrasuri, un șal din pene, mănuși lungi peste cot și un machiaj strident. De altfel, și colegii săi de trupă au fost machiați în acest fel.

ADVERTISEMENT

Solistul a interpretat melodia “Stripper” și a făcut o demonstrație de călărie pe un taur mecanic, amplasat chiar pe mijlocul scenei. Ulterior, Achille Lauro s-a sărutat cu chitaristul trupei. San Marino nu a reușit să se califice în finala competiției.

Georgia

O altă reprezentație impresionantă din a doua semifinală Eurovision 2022 a fost cea a Georgiei. Formația Circus Mircus, care a interpretat melodia “Lock me in”, au purtat ținute care le-au amintit publicului de personajele celebrelor filme din seria “Pirații din Caraibe”.

ADVERTISEMENT

Interpretarea lor a fost una inedită, iar ținutele destul de extravagante, cum ar fi omul cu pene și flori în barbă, măști bizare și holograme trippy. Solistul a urcat pe scenă cu o pereche de ochelari acoperiți, iar părul a fost aranjat în stil retro.

În plus, chitaristul avea un petic la unul dintre ochi, dând impresia unui pirat. Ținuta a fost accesorizată cu ținte și lanțuri. Trupa Circus Mircus nu s-a calificat în finala din 14 mai.

Spania

Concurenta reprezentantă a Spaniei, Chanel, al cărei număr complet va putea fi urmărit în marea finală, a purtat o ținută provocatoare, având posteriorul la vedere.

Cântăreața a purtat un costum strălucitor, decupat în partea de jos. La această ținută a asortat o pereche de cizme lungi atașate, pe post de pantaloni, iar dansul lasciv a impresionat publicul.

Alte mențiuni notabile ar fi solistul trupei The Rasmus, reprezentanta Finlandei, care a purtat câteva pene în păr, dar și solista din Muntenegru, Vladana, care și-a asortat rochia cu o sferă argintie, purtată în spate, ca un corp ceresc.

Aceasta din urmă nu s-a calificat în finală. Finlanda a reușit să meargă mai departe cu melodie “Jezabel”, interpretată de trupa rock The Rasmus.

Cum a apărut pe scenă WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

WRS, reprezentantul României la concursul muzical Eurovision 2022, a purtat o ținută formată dintr-o cămașă roșie satinată, cu pliuri, ca niște volane. În timpul momentului, cămașa i-a fost smulsă de către unul dintre dansatori.

Cântărețul a purtat un body transparent, decorat cu încrustații argintii, asortat cu o pereche de pantaloni din latex lucios.

Ținuta lui Andrei Ursu, pe numele său real, a cucerit publicul. Și interpretarea sa a fost pe măsură, din moment ce a reușit să se califice în marea finală, cu piesa “Llamame”.

Interpretarea lui WRS a uimit publicul, iar acesta a reușit să treacă mai departe, în finala de sâmbătă seara. După trei ratări consecutive, România a reușit să se califice în finala Eurovision.

ADVERTISEMENT