Life

Cele mai tari trucuri pentru călătoria cu avionul de la un român care a lucrat 8 ani pe un aeroport cunoscut din Europa. Ce nu trebuie să faci niciodată

Cele mai tari trucuri pentru călătoria cu avionul. Un român care a lucrat timp de opt ani pe un aeroport a dezvăluit ce nu trebuie să facem niciodată.
10.09.2023 | 18:00
Cele mai tari trucuri pentru calatoria cu avionul de la un roman care a lucrat 8 ani pe un aeroport cunoscut din Europa Ce nu trebuie sa faci niciodata
Trucuri pentru călătoria cu avionul de la un român cu experiență pe aeroport. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cele mai tari trucuri pentru călătoria cu avionul. Un român care a lucrat opt ani pe un aeroport mare internațional a spus ce nu trebuie să facem niciodată.

Trucuri pentru călătoria cu avionul de la un român cu experiență pe aeroport

Bărbatul pe nume Dan a lucrat vreme de opt ani pe aeroportul Gatwick London, unul cunoscut din Europa. Primul său sfat este referitor la bagaje.

ADVERTISEMENT

Trollerul nostru ar trebui să fie diferit în vreun fel de celelalte, pentru a-l recunoaște noi mai ușor dar și pentru a ne asigura că alți pasageri nu-l vor confunda cu al nostru.

“Numele meu e Dan iar în ultimii 8 ani am lucrat în diferite poziții pe aeroportul Gatwick London.

ADVERTISEMENT

Foarte important este să va asigurați că bagajul este mult mai diferit că al celorlalți, reducând posibilitatea de a fi confundat.

Puteți face asta legând de mâner o eșarfă, o bandă de culoare stridentă sau mă rog, orice altceva. Am pățit-o la un moment dat când un amețit nu s-a uitat la ce geantă ia.”, a spus românul pe grupul de Facebook Vacanțe sub 500 de euro.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să faci cu bagajul de călătorie la aeroport

Foarte mare grijă trebuie să ai și cu etichetele de la călătoriile trecute, lăsate pe geamantan. Ele trebuie îndepărtate pentru că pot deruta calculatorul, care va citi mai multe coduri de bare diferite.

Acest lucru înseamnă că bagajul va fi dus către o echipă care să vadă ce se întâmplă. Acest lucru nu poate însemna decât o pierdere de timp pentru călător.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trebuie să avem grijă să nu purtăm obiecte interzise în bagaj pentru că am putea fi chemați să dăm explicații și să ne pierdem inclusiv zborul.

„Dacă aveți acele label-uri din excursiile trecute încă pe geamantan, este momentul să renunțați la ele.

Calculatorul care citește acel cod de bare este derutat, găsind două coduri diferite și va fi trimis unui operator care de multe ori nu verifică bagajul pe toate părțile.

Așa există posibilitatea că acel bagaj să fie trimis unei echipe care să deslușească ce se întâmplă”, a mai spus bărbatul.

ADVERTISEMENT