Life

Cele mai tari tunsori ale anului 2023 pentru femeile de peste 30 de ani. Ce e la modă acum

Cele mai interesante frizuri pentru 2023. Ce este în tendințe pentru doamnele trecute de 30 de ani și ce sfaturi au specialiștii.
06.02.2023 | 21:54
Cele mai interesante frizuri pentru 2023. Ce este în tendințe pentru doamnele trecute de 30 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele mai tari tunsori ale anului 2023 pentru femeile de peste 30 de ani. Ce e la modă acum. Hairstiliștii au câteva idei pentru doamnele care obișnuiesc să iasă din tipare, dar și pentru cele mai puțin îndrăznețe.

Cele mai interesante frizuri pentru 2023. Ce este în tendințe pentru doamnele trecute de 30 de ani

Hairstiliștii de renume internațional au dezvăluit care sunt frizurile care se poartă anul acesta. Nivein, un director artistic din Ontario, Statele Unite ale Americii, a vorbit despre cele mai interesante coafuri și tendințe pentru doamnele trecute de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit latest-hairstyles.com, una dintre cele mai căutate coafuri în 2023 va fi, cu siguranță bobul inversat care nu este deloc o tunsoare plictisitoare, ci dimpotrivă. Stilul este potrivit pentru femeile care lucrează în general la birou.

De asemenea, pe părul lung arată foarte bine un balayage, care este indicat pentru firul subțire. Tunsoarea cu rădăcinile închise la culoare și cu vârfurile mai deschise aduce un vibe pozitiv, de vară. Întreținerea este foarte ușoară.

ADVERTISEMENT

Buclele lungi lejere se află pe lista tunsorilor la modă pentru femeile trecute de 30 de ani. Frizura aceasta scoate în evidență frumos trăsăturile chipului și este nevoie doar de utilizarea unui ondulator pentru a le face remarcate.

Tunsoarea pixie rămâne în tendințe și în 2023. Aceasta este potrivită pentru femeile care sunt mai îndrăznețe și care nu se feresc să taie din podoaba capilară.

ADVERTISEMENT

În plus, bobul lung este o tunsoare perfectă pentru femeile de succes, care vor să pară mai tinere. Părul poate fi lăsat liber sau aranjat cu o placă.

Pe de altă parte, bobul pentru părul creț este mai pretențios, straturile în coroană și din jurul feței încurajând volumul. Este o frizură modernă și tinerească, specialiștii recomandând utilizarea săptămânală a unei măști de păr hidratantă.

ADVERTISEMENT

Tunsori pentru femeile îndrăznețe de peste 30 de ani

Tunsorile medii sunt versatile, tinerești și foarte ușor de aranjat după bunul plac. Hairstiliștii sfătuiesc doamnele să apeleze la ondulator sau placă de păr pentru aranjarea vârfurilor.

Coafura în scări este potrivită pentru femeile care au fața lunguiață pentru că în felul acesta sunt scoase în evidență cele mai frumoase trăsături ale chipului. E nevoie de o simplă perie pentru aranjare.

Bobul franțuzesc este, de asemenea, apreciat de doamnele peste 30 de ani anul acesta. Bretonul poate aduce un plus de încredere, pe lângă faptul că te va scoate din anonimat.

Decupările sunt recomandate persoanelor excentrice și sigure pe ele. Acestea au un vibe care emană energie și frumusețe, dar și sentimentul de libertate și curaj.

ADVERTISEMENT
Tags: