Life

Celebrul Piers Morgan a demisionat după ce a criticat-o pe Meghan Markle: “Nu cred niciun cuvânt din ce a spus”

10.03.2021 | 11:29
Celebrul Piers Morgan a demisionat dupa ce a criticato pe Meghan Markle Nu cred niciun cuvant din ce a spus
ADVERTISEMENT

Demisie uluitoare după apariția interviului dat de Meghan Markle și Harry pentru postul american de televiziune CBS și realizat de către Oprah Winfrey. Prezentatorul Piers Morgan și-a pus Anglia în cap și a anunțat ulterior că demisionează din rolul său de la pupitrul show-ului matinal “Good Morning Britain”.

Interviul făcut public la începutul acestei săptămâni și oferit de către Meghan Markle și Harry a reușit să împartă Marea Britanie în două tabere. La fel s-a întâmplat și în rândul vedetelor din Anglia, care au dorit să își spună punctul de vedere. Un astfel de exemplu este cel al omului de televiziune de renume, Piers Morgan.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist a demisionat, după ce a susținut lucruri neașteptate în legătură cu acest interviu. Mai mult, consiliul britanic de reglementare a audiovizualului a lansat chiar o anchetă în acest sens, pe ediția respectivă a emisiunii pe care Piers Morgan o prezenta, alături de colega lui Susanna Reid.

Prezentatorul Piers Morgan, demisie șoc după ce a făcut remarci rasiste despre Meghan Markle

Emisiunea “Good Morning Britain” a primit nu mai puțin de 41.000 de plângeri din partea telespectatorilor, motiv pentru care s-au și sesizat autoritățile în cauză.

ADVERTISEMENT

Comentariile lansate de către Piers Morgan, care se afla la pupitrul acestui show încă din 2015, nu au fost privite cu ochi buni de către public. Acesta a susținut printre altele că nu crede absolut deloc ceea ce-a susținut Meghan Markle că i s-a întâmplat câtă vreme ea și Harry au trăit sub acoperișul regal.

Prezentatorul a demisionat și după ce a publicat pe contul lui de Twitter un mesaj controversat. Mai exact, Piers Morgan a folosit un citat al lui Winston Churchil, dar a fost considerat ofensator. Luni, interviul lansat și pe YouTube a reușit să stârnească furia publicului, după ce Meghan i-a povestit realizatoarei Oprah ce a fost nevoită să înfrunte, la scurt timp de la nunta cu Harry, ce a avut loc în 2018.

ADVERTISEMENT
Prezentatorul Piers Morgan, demisie șoc după câteva remarci rasiste despre Meghan Markle Nu cred niciun cuvânt
Interviul lansat luni și acordat prezentatoarei Oprah Winfrey a stârnit indignarea publicului (sursă foto: Dailymail)

Printre acestea, fosta actriță de la Hollywood a punctat faptul că a avut gânduri suicidale, dar nu a fost lăsată să primească ajutor de specialitate. În plus, au existat chiar remarci ce instigă la ură rasială, deoarece Meghan a fost întrebată și “ce culoare va avea pielea bebelușului Archie”, când era însărcinată pentru prima dată.

Cu burtica de gravidă la vedere și în interviul lansat la început de săptămână, vedeta americană a început să plângă atunci când oferea astfel de detalii considerate tulburătoare.

ADVERTISEMENT

“La cine te-ai dus? Ce ţi-au spus? Îmi pare rău, nu cred niciun cuvânt din ce a spus Meghan Markle. (…) Nu aş fi crezut-o nici dacă mi-ar fi citita buletinul meteo”, a susținut Piers Morgan.

Prezentatorul Piers Morgan, demisie șoc după câteva remarci rasiste despre Meghan Markle Nu cred niciun cuvânt
Prezentatorul Piers Morgan a folosit un citat de la Winston Churchil (sursă foto: Dailymail)

“Ideea unor oameni despre libera exprimare este că ei sunt liberi să spună orice doresc, însă dacă altcineva îi contrazice reprezintă un afront”, a fost citatul din Sir Winston Churchill, folosit de către Piers Morgan, pe Twitter, pentru a exprima ce simte despre interviul lui Meghan Markle.

Și relația lui Harry cu Prințul Charles a avut de suferit, după ce aceasta s-a însurat cu Meghan, fiind vorba chiar despre o situație extremă în care regalul nu i-a mai răspuns la telefon fiului său.

“Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie”, a susținut Prințul Harry.

ADVERTISEMENT