Life

Celebrul Piers Morgan a demisionat după ce a criticat-o pe Meghan Markle: “Nu cred niciun cuvânt din ce a spus”

10.03.2021 | 11:29
Celebrul Piers Morgan a demisionat dupa ce a criticato pe Meghan Markle Nu cred niciun cuvant din ce a spus
ADVERTISEMENT

Demisie uluitoare după apariția interviului dat de Meghan Markle și Harry pentru postul american de televiziune CBS și realizat de către Oprah Winfrey. Prezentatorul Piers Morgan și-a pus Anglia în cap și a anunțat ulterior că demisionează din rolul său de la pupitrul show-ului matinal “Good Morning Britain”.

Interviul făcut public la începutul acestei săptămâni și oferit de către Meghan Markle și Harry a reușit să împartă Marea Britanie în două tabere. La fel s-a întâmplat și în rândul vedetelor din Anglia, care au dorit să își spună punctul de vedere. Un astfel de exemplu este cel al omului de televiziune de renume, Piers Morgan.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist a demisionat, după ce a susținut lucruri neașteptate în legătură cu acest interviu. Mai mult, consiliul britanic de reglementare a audiovizualului a lansat chiar o anchetă în acest sens, pe ediția respectivă a emisiunii pe care Piers Morgan o prezenta, alături de colega lui Susanna Reid.

Prezentatorul Piers Morgan, demisie șoc după ce a făcut remarci rasiste despre Meghan Markle

Emisiunea “Good Morning Britain” a primit nu mai puțin de 41.000 de plângeri din partea telespectatorilor, motiv pentru care s-au și sesizat autoritățile în cauză.

ADVERTISEMENT

Comentariile lansate de către Piers Morgan, care se afla la pupitrul acestui show încă din 2015, nu au fost privite cu ochi buni de către public. Acesta a susținut printre altele că nu crede absolut deloc ceea ce-a susținut Meghan Markle că i s-a întâmplat câtă vreme ea și Harry au trăit sub acoperișul regal.

Prezentatorul a demisionat și după ce a publicat pe contul lui de Twitter un mesaj controversat. Mai exact, Piers Morgan a folosit un citat al lui Winston Churchil, dar a fost considerat ofensator. Luni, interviul lansat și pe YouTube a reușit să stârnească furia publicului, după ce Meghan i-a povestit realizatoarei Oprah ce a fost nevoită să înfrunte, la scurt timp de la nunta cu Harry, ce a avut loc în 2018.

ADVERTISEMENT
Prezentatorul Piers Morgan, demisie șoc după câteva remarci rasiste despre Meghan Markle Nu cred niciun cuvânt
Interviul lansat luni și acordat prezentatoarei Oprah Winfrey a stârnit indignarea publicului (sursă foto: Dailymail)

Printre acestea, fosta actriță de la Hollywood a punctat faptul că a avut gânduri suicidale, dar nu a fost lăsată să primească ajutor de specialitate. În plus, au existat chiar remarci ce instigă la ură rasială, deoarece Meghan a fost întrebată și “ce culoare va avea pielea bebelușului Archie”, când era însărcinată pentru prima dată.

Cu burtica de gravidă la vedere și în interviul lansat la început de săptămână, vedeta americană a început să plângă atunci când oferea astfel de detalii considerate tulburătoare.

ADVERTISEMENT

“La cine te-ai dus? Ce ţi-au spus? Îmi pare rău, nu cred niciun cuvânt din ce a spus Meghan Markle. (…) Nu aş fi crezut-o nici dacă mi-ar fi citita buletinul meteo”, a susținut Piers Morgan.

Prezentatorul Piers Morgan, demisie șoc după câteva remarci rasiste despre Meghan Markle Nu cred niciun cuvânt
Prezentatorul Piers Morgan a folosit un citat de la Winston Churchil (sursă foto: Dailymail)

“Ideea unor oameni despre libera exprimare este că ei sunt liberi să spună orice doresc, însă dacă altcineva îi contrazice reprezintă un afront”, a fost citatul din Sir Winston Churchill, folosit de către Piers Morgan, pe Twitter, pentru a exprima ce simte despre interviul lui Meghan Markle.

Și relația lui Harry cu Prințul Charles a avut de suferit, după ce aceasta s-a însurat cu Meghan, fiind vorba chiar despre o situație extremă în care regalul nu i-a mai răspuns la telefon fiului său.

“Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea… iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie”, a susținut Prințul Harry.

ADVERTISEMENT
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru...
Bărbatul al cărui braț a fost găsit în râul Dâmbovița era condamnat pentru crimă. Nimeni nu i-a reclamat dispariţia
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea...
A făcut show înaintea luptei, însă nimeni nu se gândea la ce avea să se întâmple în ring! FOTO La final, era de nerecunoscut
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie...
Imagini uluitoare la CFR Cluj – FCSB! Un gest caritabil, transformat într-o ironie devastatoare la adresa jucătorilor lui Becali
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
RUSIA sperie OMENIREA! Sunt gata de Al Treilea Război Mondial!
RUSIA sperie OMENIREA! Sunt gata de Al Treilea Război Mondial!
Meserii evitate de tineri, plătite chiar și cu 5.000 de euro lunar
Meserii evitate de tineri, plătite chiar și cu 5.000 de euro lunar
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul...
Viața marcată de abuzuri și mariaje dezastruoase a actriței care te-a cucerit. Bărbatul celebru pe care l-a considerat iubirea vieții ei
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv...
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv nu ne iese”. Trucul de care trebuie să ții cont
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română