Life

Celine Dion, prima apariție publică după trei luni, la Premiile Grammy. Artista suferă de o boală gravă

Celine Dion a avut prima apariție publică după trei luni, la Premiile Grammy 2024. Cântăreața a fost diagnosticată cu o boală gravă.
05.02.2024 | 18:36
Celine Dion prima aparitie publica dupa trei luni la Premiile Grammy Artista sufera de o boala grava
Celine Dion a avut prima apariție publică după trei luni. Sursa foto: The Hollywood Reporter, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Celine Dion a fost prezentă la Premiile Grammy 2024, aceasta fiind prima apariție publică în trei luni. Cântăreața a fost diagnosticată, în 2022, cu o boală neurologică rară.

Celine Dion, prima apariție publică după trei luni, la Premiile Grammy 2024. Cântăreața, diagnosticată cu o tulburare neurologică rară

Duminică seara a avut loc gala Premiilor Grammy 2024, eveniment la care mai mulți artiști au fost prezenți, printre care și Celine Dion, diagnosticată cu o boală neurologică rară în urmă cu mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață i-a înmânat premiul lui Taylor Swift, care a câștigat trofeul pentru “Albumul anului”. Înainte de a-i oferi trofeul artistei, Celine Dion a țin ut un discurs emoționant.

Aceasta a fost prima apariție, în trei luni, a cunoscutei cântărețe de muzică pop, care se confruntă cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică extrem de rară și incurabilă.

ADVERTISEMENT

În 1992, Celine Dion a obținut primul trofeu Grammy. De-a lungul timpului, a fost nominalizată de 16 ori la aceste premii. Cântăreața  a mai apărut în public în noiembrie, atunci când a asistat la un meci de hochei în Las Vegas.

La momentul respectiv, a fost prima apariție publică a vedetei în trei ani și jumătate. Din cauza afecțiunii cu care a fost diagnosticată, Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate concertele.

ADVERTISEMENT

“Vă mulțumesc tuturor! Vă iubesc și eu. Arătați minunat. Când spun că mă bucur să fiu aici, chiar o spun din inimă. Cei care au fost suficient de binecuvântați să fie aici, la Premiile Grammy, nu trebuie să ia niciodată de bună dragostea și bucuria extraordinară pe care muzica le aduce în viețile noastre și ale oamenilor din întreaga lume”, a declarat Celine Dion la gala Premiilor Grammy 2024, potrivit People.

Celine Dion Premiile Grammy 2024
Celine Dion, pe scena Premiilor Grammy 2024. Sursa foto: The Hollywood Reporter/Colaj Fanatik

Celine Dion va avea propriul documentar

Celine Dion a anunțat că plănuiește să lanseze un documentar despre problemele cu care se confruntă de câțiva ani. Proiectul se numește “I Am: Céline Dion”, iar documentarista Irene Taylor, nominalizată la Oscar, se va ocupa de regizarea acestuia. Documentarul va fi lansat pe Amazon Prime Video, în cursul anului 2024.

ADVERTISEMENT

Boala de care suferă Celine Dion afectează sistemul nervos central, și anume creierul și măduva spinării. Sora artistei a declarat, în urmă cu câteva luni, că aceasta se confruntă cu dureri mari și că nu mai are aproape deloc control asupra mușchilor săi.

Deși cântăreața a continuat să muncească chiar și după ce a primit diagnosticul, starea sa nu este mai bună, mai ales că nu există un tratament pentru această boală.

ADVERTISEMENT
Tags: