Life

Cezar Ionașcu, ironizat de Mircea Badea după ce a criticat-o pe Delia: “Îl alerga cu patul prin oraș?”

Cezar Ionașcu a criticat-o pe Delia după ce a spus că nu vrea copii, iar Mircea Badea l-a ironizat în emisiunea pe care o moderează.
21.10.2022 | 11:05
Cezar Ionascu ironizat de Mircea Badea dupa ce a criticato pe Delia Il alerga cu patul prin oras
Ce a spus Mircea Badea despre Cezar Ionașcu, după ce a criticat-o pe Delia. Sursa foto: Instagram, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea l-a ironizat pe Cezar Ionașcu, fostul Ozanei Barabancea, după ce acesta din urmă a criticat-o pe Delia pentru că nu vrea să aibă copii.

Mircea Badea l-a ironizat pe Cezar Ionașcu în legătură cu afirmațiile despre Delia

Prezentatorul de la Antena 3 CNN a comentat declarațiile pe care le-a făcut Cezar Ionașcu despre Delia, după ce cântăreața le-a spus urmăritorilor de ce nu își dorește să aibă copii.

ADVERTISEMENT

Partenerul lui Carmen Brumă a spus că nici nu a auzit de Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea. Mircea Badea l-a căutat apoi pe Instagram, ironizând ceea ce scria la profilul său.

“Ia uite, mă, pe Instagram a scris că este mentor! Asta este foarte tare. Ia să scriu și eu la descrierea mea de pe Instagram: ‘idol’. (…)”a spus Mircea Badea la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

“Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii.”, și-a început Cezar Ionașcu declarațiile, iar Mircea Badea a comentat.

“Dar Cezar Ionașcu era în pericol? De ce îi spunea Deliei că nu vrea o femeie ca dânsa? Adică îl alerga Delia cu patul prin oraș? Care e treaba? Nu înțeleg.”, a continuat realizatorul TV.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Ozanei Barabancea a mai spus că el, ca bărbat, își dorește ca “tribul” său să meargă mai departe și că “noi nu vrem femeie ca tine”.

“Are și trib?! Foarte tare. De ce zice ‘noi nu vrem femeie ca tine’? Între timp a devenit majestate? A… deci el este purtătorul de cuvânt al bărbaților.

ADVERTISEMENT

Când zice ‘noi nu vrem’ se referă la toți bărbații, nu se referă la el cu pluralul de majestate.”, a comentat Mircea Badea.

Cezar Ionașcu i-a transmis Deliei că “lumea se bazează pe bărbat și femeie” pentru a face copii și că artista creează “un precedent foarte periculos” cu declarațiile ei.

“Deci înțeleg că Delia este prima femeie de pe planetă care nu își dorește copii. Asta se înțelege din ce spune Ionașcu.”, a reacționat Mircea Badea.

Delia, val de critici după ce a spus că nu-și dorește copii

Sătulă să primească aceeași întrebare de mai bine de 20 de ani, și anume de ce nu face un copil, Delia a decis să expună motivele care stau la baza deciziei sale.

Cântăreața a susținut că cei care nu fac copii ar trebui felicitați, dat fiind faptul că populația planetei este destul de numeroasă și că oamenii fac mult rău. În plus, artista vrea să facă ceea ce își dorește, fără să dea explicații nimănui.

După ce a fost pusă la zid în urma declarațiilor despre copii, Delia a revenit cu o altă reacție. Cântăreața a spus că problema este reacția oamenilor, nu faptul că ea nu vrea copii.

“Eu vorbesc despre acest subiect de 20 de ani, de când mi se tot pune această întrebare la care răspund mereu cam la fel.

Uneori răspund mai ironic, alteori mai în glumă pentru că m-am săturat să răspund la aceeași chestie. Problema acum nu este că nu vreau eu să fac copil, ci problema este reacția oamenilor.

Trecem peste faptul că nu este normal să mă întrebi așa ceva, dar m-am obișnuit. Mi se pune întrebarea de mai bine de 20 de ani.

Nu le-am zis oamenilor că nu este bine să facă copii, am răspuns unei întrebări despre mine.”, a spus Delia Matache.

Delia făcea un live pe TikTok în momentul în care a fost întrebată de ce nu are copii. Răspunsul ei a fost înregistrat și dat mai departe. Artista a spus că nu a făcut o postare anume doar pentru a explica acest lucru.

ADVERTISEMENT