Life

Cezara Dafinescu, despre prima dragoste și sacrificiile făcute în carieră: ”Eram atât de căsătorită”

Cezara Dafinescu a făcut dezvăluiri despre prima sa dragoste. Ce sacrificii a făcut îndrăgita actriță de-a lungul carierei.
21.08.2023 | 19:31
Cezara Dafinescu despre prima dragoste si sacrificiile facute in cariera Eram atat de casatorita
Cezara Dafinescu și primul său soț, George Motoi. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cezara Dafinescu a făcut dezvăluiri despre prima sa dragoste, actorul George Motoi, cu care a fost căsătorită până spre finalul anilor ’90. Cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste de la o vârstă fragedă.

Cezara Dafinescu, dezvăluiri despre prima dragoste

În vârstă de 75 de ani, pe care i-a împlinit la începutul lunii august, Cezara Dafinescu a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Îndrăgita actriță s-a căsătorit încă din anul trei de facultate cu George Motoi, despre care era convinsă atunci că este “alesul”.

ADVERTISEMENT

Deși știa că și alți bărbați își doreau o relație cu ea, Cezara Dafinescu spune că niciunul nu a încercat să o abordeze, știind că era căsătorită cu unul dintre cei mai apreciați actori români.

În plus, actrița nu a fost interesată de bârfele din jurul său și s-a concentrat pe teatru. Este considerată cea mai frumoasă actriță de la noi din țară datorită trăsăturilor fizice, păstrate odată cu înaintarea în vârstă.

ADVERTISEMENT

“M-am căsătorit din anul trei de facultate. Am considerat atunci că George (Motoi) e ‘Alesul’. Nu m-au interesat bârfele, mi-am văzut cu seriozitate de ‘viața mea, teatrul’!

Poate au fost și alți bărbați care m-au iubit, dar eu eram atât de ‘căsătorită’ încât nimeni nu a încercat nici un gest. Eram intangibilă!”, a declarat Cezara Dafinescu pentru Unica.

ADVERTISEMENT

După divorțul de George Motoi, în 1997, Cezara Dafinescu s-a căsătorit cu omul de afaceri Gelu Fronea. Bărbatul s-a stins din viață în 2003, după un accident de motocicletă. De atunci, actrița nu și-a mai refăcut viața.

Ce sacrificii a făcut Cezara Dafinescu pentru carieră

În cadrul aceluiași interviu, Cezara Dafinescu a recunoscut că a făcut numeroase sacrificii pentru carieră, dar nu regretă nimic. Actrița a avut întotdeauna o satisfacție după ce a avut fiecare reușită.

ADVERTISEMENT

“Când îți iubești meseria, așa cum am iubit-o eu, niciun sacrificiu nu e de ajuns. Satisfacția reușitei, a lucrului bine făcut, îți umple viața.

Poate ar fi trebuit să stau mai mult cu cei din familia mea, dar, judecând acum, cu trecerea anilor, nu regret nimic din ce am făcut”, a a mai spus actrița pentru sursa citată.

De asemenea, Cezara Dafinescu nu a crezut niciodată că frumusețea i-a influențat cariera. Cu toată că este conștientă că avea trăsături fizice frumoase, actrița a muncit enorm și a dat totul pentru fiecare personaj pe care l-a interpretat de-a lungul timpului.

“Nu m-am bazat niciodată în cariera mea pe așa zisa „frumusețea mea!” Mi-am construit rolurile, încercând să forez adânc în sufletul personajului, frumos sau urât.

Dar recunosc, mă bucur că am arătat bine! Îmi plac lucrurile frumoase. Aspectul meu fizic nu mi-a influențat cariera”, a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: